Lifestyle

Šezdesete su se vratile - i donele Merz sa sobom

Kažu da su šezdesete bile godine kada su ljudi živeli i izgledali kao da mladost neće nikada proći i upravo su taj osećaj imali svi prisutni na događaju „Merz Beauty event“.

Šezdesete su se vratile - i donele Merz sa sobom

Farmaceutska kuća Salveo je napravila bajkoviti beauty događaj na kom su prisustvovali naši poznati influenseri, pevači i glumci. Događaj je bio posvećen kozmetičkim brendovima nemačkog proizvođača Merz, čiji je prvi proizvod lansiran upravo 1964. godine. 

Na našem tržištu dostupni su proizvodi linije Merz Spezial: kreme za lice u obliku pene – Merz spezial hijaluron i Merz spezial kolagen krem mus, kao i Tetesept kupke i soli sa prirodnim etarskim uljima.

Na Merz Beauty eventu dame su zablistale u svojim tufnastim, cvetnim haljinicama A kroja, a tim frizera je bio zadužen da svima napravi retro frizure, za kompletan outfit i još lepše fotografije! 

Merz Beauty Event

 

Doživaljaj je bio potpun jer se sve odigralo u prelepoj prirodi ranča nadomak Beograda. 

Uz sveže ceđene sokove, posluženje, zvuke 60-ih, gramofonske ploče i specijalni nastup plesača, gosti su sa ovog event-a otišli sa mnogo lepih uspomena i fotografija, a imali su priliku i da saznaju glavne benefite ovih kvalitetnih proizvoda iza kojih stoji kompanija sa farmaceutskim nasleđen i kredibilitetom.

Pogledajte u galeriji fotografije sa ovog događaja.

 

 

 

Komentari (0)

Loading