Lifestyle

Kako pronaći balans u životu

Kako napraviti balans u životu, deluje kao veoma komplikovano pitanje. U vremenu u kom živimo, gde je brzina postala imperativ, sigurno nije jednostavan zadatak naći meru, odnosno balans u svemu što radimo i okolnostima koje nas okružuju. Stalno nam se čini da nam nešto nedostaje, kada radimo puno, nedostaje nam naš društveni život, slobodno vreme, ili putovanja. Kada imamo slobodno vreme nekada i ne umemo da ga iskoristimo jer nismo naviknuti na njega. Izgleda kao da moramo nešto krucijalno da promenimo, ili puno da se trudimo. Recept je okrenuti se ka sebi, poslušati svoju intuiciju i znati kada stati i predahnuti, a kada se pokrenuti i dati sve od sebe.

Kako pronaći balans u životu

Resetujte se

To ne moraju biti veliki koraci ili velike promene. Počnite sa malom pauzom u toku radnog vremena koju ćete iskoristiti da se protegnete, uradite kratke vežbe disanja, ili odplešete uz omiljenu pesmu. Za šta god da se odlučite, budite u trenutku, odnosno budite svesni. Resetovaćete se za kratko vreme i napuniti baterije za ostatak radnog dana. Nakon posla, nemojte odmah da legnete ili ostanete sa telefonom u ruci prelistavajući tuđe fidove i storije, pozovite drugaricu u šetnju našim lepim Beogradom. Toliko je lepih parkova i mesta da se napunite pozitivnom energijom. Razlog više je i jedna prelepa ljuljaška koju nam je Somersby poklonio ovoga leta, da krasi Beogradska šetališta. A na licu mesta, u periodu od 16-21h svakog dana, čekaju vas divne Somersby devojke koje će vas poslužiti novim, savršeno izbalansiranim Mango&Lime ukusom. Ovog jula, egzotični Somersby, letnji napitak neodoljivih ukusa nalazi se upravo na takvim mestima. Na Kalemegdanu, na pasareli uz reku možete naići na sjajnu Somersby letnju ljuljašku i divne promoterke koje će vas počastiti novim Mango&Lime ukusom.  Somersby će se od 24. jula naći na  prelepom šetalištu Beograda na vodi, a nedelju dana kasnije i u Ada Mall-u. Posle šetnje omiljenim Kalemegdanom, nova lokacija je tik uz reku u urbanom Beogradu na vodi, a onda pravac letnji šoping u prijatnom Ada Mall-u, pa nastavak na uvek razigranu Adu. Tako je mnogo lepih mesta kojih se možemo podsetiti, ili ih po prvi put obići, a tako mnogo razloga da uživamo u jednostavnim stvarima.

Promo

 

Probudi svoju kreativu

A šta vas još čeka uz Somersby letnju ljuljašku? Pored savršenog osveženja za vrele, letnje dane u vidu idealno izbalansiranog ukusa Somersby Mango&Lime-a, divnih i nasmejanih devojaka, tu je i Somersby foto konkurs koji spaja vaše uživanje i vašu kreativu. Sve informacije u vezi sa konkursom možete pronaći na Instagram stranici @SomersbySrbija. Budite kreativni, budite pozitivni, inspiraciju pronađite u jednostavnim stvarima, a onda krupnim koracima ka svemu što u vama budi entuzijazam. Opredmetite svoju kreativu fotkom, a možda baš vi budte pobednici! Neka ova čarobna ljuljaška bude polazna stanica vaših ideja.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading