Lifestyle

Plazma podržala 27. Sarajevo Film Festival

Na ovogodišnjem 27. Sarajevo Film Festivalu, brend Plazma kompanije Bambi tradicionalno je bio srebrni sponzor, a tom prilikom je organizovan i dobro poznati Festivalski doručak Powered by Plazma.

Plazma podržala 27. Sarajevo Film Festival

Specijalno druženje i doručak  za sve prijatelje, medije i goste festivala pripremio je Nihad Mameledžija, čuveni bosanski kuvar i autor brojnih knjiga o gastronomiji. On je festivalske dane začinio slanim i slatkim specijalitetima sa poznatim ukusom nezamenljive Plazme. 

„Brend Plazma se već dugi niz godina zalaže za unapređenje kulture i stvaralaštva u regionu.  Mi smo deo Sarajevo Film Festivala već godinama, tako da nam je posebna čast što smo i ove godine u mogućnosti da pružimo podršku ovako značajnoj kulturnoj manifestaciji. Ovo su događaji u kojima svi mi uživamo, podržavamo kulturu i talentovane stvaraoce i nastojaćemo da i u budućnosti budemo partner ovakvih manifestacija. Sarajevo Film Festival i Plazma su brendovi sa posebnom emocijom i kao takvi su prirodni partneri.“, istakla je Aleksandra Savić, senior brend menadžer. 

Predstavnici kompanije Bambi i Sarajevo Film Festivala su još jednom udružili snage u unapređenju kulture i filmske umetnosti, zahvaljujući kojem filmovi, talenti i budući projekti iz regije dospevaju u centar pažnje međunarodne filmske javnosti.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading