Lifestyle

Vreme je za školu, šoping i zabavu u Plaza centru

Poslednjeg avgustovskog vikenda u Šoping centru Kragujevac Plaza očekuju vas brojne dečije radionice, za vaše mališane, kako bi na najbolji mogući način proveli poslednje dane raspusta.

Vreme je za školu, šoping i zabavu u Plaza centru

Leto je na izmaku, sumiraju se doživljaji i prave planovi za novu školsku godinu. Poslednjeg avgustovskog vikenda (28-29.08), Šoping centar Kragujevac Plaza obeležiće kraj raspusta specijalnim popustima, inspirativnim dečijim radionicama i brojnim iznenađenjima koje je pripremio za svoje posetioce.

Kraj leta je vreme za dopunjavanje garderobe i opremanje školaraca svih uzrasta, a pravo mesto za to je Plaza centar tokom „šoping vikenda“ 28. i 29. avgusta. Pored sjajne ponude omiljenih brendova i to po neverovatnim cenama, tu su i pokloni. Za svaku kupovinu u odabranim radnjama u vrednosti od 3.000 rsd na jednom računu, posetioci dobijaju poklone sa logom omiljenog šoping centra – Plazine eko-šolje, cegere…

Kao uvod u novu školsku godinu, tokom poslednjeg vikenda u avgustu, kao i prvog u septembru (28-29.08. i 04-05.09) biće organizovana „Radionice robotike“ u centralnom atrijumu Plaza centra. Radionice su otvorene za sve zainteresovane školarce, uzrasta 6 do 12 godina, koji mogu da se prijave kod predavača ukoliko žele da uče kako da naprave robota koji radi na baterije ili izvedu zanimljiv eksperimet. Takođe, to je prilika za najmlađe posetioce da nauče i veštine koje mogu kasnije da primene kod kuće od materijala kojeg već imaju. Svakog dana, po završetku radionica, biće izvučeni dobitnici edukativne nagrade - seta za učenje elektronike i robotike „All About Robots Magic Lights“.

Promo

 

Plaza centar je i dalje najbolje mesto za uživanje u šopingu i ponudi aktuelnih kolekcija omiljenih brendova. Posetioci mogu da se opuste u restoranskom delu centra i pogledaju nove filmske hitove u Cineplexx Kragujevac Plazi – a sve u bezbednoj atmosferi centra koju potvrđuje međunarodni sertifikat Covid 19 Compliant dodeljen od strane Safe Shopping Centers.

Više informacija o dešavanjima, poklonima i aktuelnim popustima u Plaza centru, potražite na sajtu ili Facebook i Instagram profilima centra. 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading