Lifestyle

Spisak za predškolce

Bilo da vaše dete prvi put polazi u školu, vrtić ili se vraća svojim ustaljenim obavezama posle letnje pauze – priprema za polazak može biti vrlo stresna za sve. Pogotovo kada na to dodamo i šarolike vremenske uslove. Ali ako ste potpuno pripremljeni, čak i kada je u pitanju samo njihova garderoba, možete bar jednu stvar skinuti s vaših ramena i uveliko umanjiti pritisak obaveza pred polazak

Spisak za predškolce

Rana jesen donosi česte promene temperature i vremena, što dosta utiče na donošenje odluke šta i kako se obući. Odabir prave garderobe za sve aktivnosti na otvorenom može biti pomalo lukav, pa je najpametniji način da decu obučete slojevito.

Dobra ideja je da nabavite nekoliko osnovih komada, poput jednobojnih gornjih delova s dugim rukavima, majica, hulahopki, trenerki i donjeg veša, tako da uvek imate spremnu garderobu koja se lako uklopi kada ujutru postane malo stresnije. I ne zaboravite na marker, posebno ako je vaše dete sklono da zaboravlja stvari. Umesto da se trudite da ustanovite pripada li nešto vašem detetu, jednostavno zapišite njegovo ime na deklaraciji i sve bude jasnije i lakše.

Lindex

 

Evo par ideja šta bi vam sve bilo potrebno za opremanje za vrtić ili školu:

BASIC komadi

Obezbedite ormare svakodnevnim herojima od mekanog organskog pamuka. Heroji, baš tako. Klasične jednobojne majice dugih rukava, donji delovi trenerki, dukserice, farmerke. Ustaneš, obučeš i spreman si za polazak. Bez mnogo stresa oko toga šta se sa čim slaže.

Lindex

 

Gornji delovi

Majice s dugim ili kratkim rukavima, sa zabavnim dezenima, krojevima i bojama oživeće i razmrdati svaku odevnu kombinaciju. Uz dobro pripremljene BASIC komade, majica s veselom šarom doći će kao asesoar.

Lindex

 

Pantalone

Bilo da se radi o farmerkama, helankama ili trenerci, dobar par pantalona uvek se dugo nosi! S obzirom na to da su mnoge naše pantalone izuzetno izdržljive i sa ojačanim kolenima, biće savršene za one malo smelije avanture na igralištu ili nezgode s trotinetima.

Lindex

 

Donji veš

Svakodnevno nam je potreban pa na njega ne treba nikako da zaboravimo. Nabavka mekih i udobnih čarapa i gaćica obavezna je za svakog mališana. Sreća pa imamo sve u prelepim dezenima. 

 

Komentari (0)

Loading