Lifestyle

Nove sezone „Premijere“ i Premijera – "Vikend specijala“ donose velika iznenađenja!

Novi studio, nove rubrike i ekskluzivne priče o poznatima...

Nove sezone „Premijere“ i Premijera – "Vikend specijala“ donose velika iznenađenja!

Premijerna kamera se ne gasi ni u novoj televizijskoj sezoni – deo aktuelne programske šeme biće osma sezona kratke forme vesti o poznatima „Premijera“, koja se emituje svakog radnog dana od 11 časova, a u nedelju 5. septembra počinje šesta sezona najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Voditeljska ekipa ostaje ista – kroz najvažnije događaje će vas u „Premijeri“ voditi Katarina Nikolić, dok je nedelja rezervisana za uigrani tandem, Tijanu Pricu i Bojanu Lazić, sa kojima ćete se podsetiti svih aktuelnosti koje su obeležile prethodnu nedelju, dok će se direktno sa terena uključivati Nemanja Vujičić.

Radujem se novoj sezoni jer nakon turbulentnog leta donosimo priče sa mora, iz Beograda, ništa nam nije promaklo kada su u pitanju javne ličnosti i zato će septembar biti u znaku premotavanja leta. Tokom avgusta smo se odmorili, ali nam je bilo neobično što nismo u studiju, pa smo pomno pratili „best of“ izdanja. Uželeli smo se nedeljne kafe na Pinku i zato već ove nedelje vikend kafu nećete piti sami – rekla je Tijana.

Nova sezona „Premijere“ i „Premijere – Vikend specijal“ donosi novu scenografiju, novi vizuelni identitet, ali i nove rubrike. U „Premijeri“ vas očekuju segmenti „Ličnost dana“, „VIP online“ koji se bavi objavama poznatih na društvenim mrežama, „Sa beogradskih ulica“ donosi priče iz prestonice, dok ćete razgovore sa poznatima čuti u segmentu „Ispred premijernog objektiva“.

I „Premijera – Vikend specijal“ osvežena je novim rubrikama – kroz „Pričalo se o...“ Tijana i Bojana će vam predstaviti centralnu ličnost emisije, priču koja je ostavila najjači utisak obradiće u rubrici „Dogodilo se“, a restrospketiva nedelje očekuje vas u „Premotavanju“. Premijerna ekipa stiže na sve događaje u gradu, te vas očekuju rubrike „Sa lica mesta“, dešavanja iz noćnog života u rubrici „Beograd noću“, a šta je obeležilo subotu, saznaćete u „Danu za nama“. Važan deo „Premijera – Vikend specijala“ su uključenja Nemanje Vujičića, a u novoj sezoni se njegova rubrika zove „Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom“. U okviru rubrike „Nedeljno popodne sa...“ voditeljke će u studiju ugostiti ličnosti sa premijernim pričama, a za pevače je rezervisana rubrika „Muzički kutak“.

I ove sezone čućete sve detalje iz života vaših omiljenih zvezda i ekskluzivne ispovesti, zato ne propustite „Premijeru“ svakog radnog dana u 11 časova i „Premijera – Vikend specijal“ čije je premijerno emitovanje zakazano za nedelju 5. septembar od 13:30 časova na TV Pink.

 

Komentari (0)

Loading