Lifestyle

Ovo je piće uz koje ćete produžiti leto

Lagano se opraštamo od dugih sunčanih dana, od visokih temperatura, od aktivnosti u kojima smo uživali i tokom kojih smo osveženje tražili u hladu, vodi i omiljenim napicima među kojima je pivo.

Ovo je piće uz koje ćete produžiti leto

Aroma ovog napitka nam je donosila okrepljenje, a njegov pun ukus nešto je po čemu ćemo verovatno pamtiti godišnje doba koje ostaje za nama, pogotovo ukoliko je njegov ukus bio prožet voćnim aromama.

Osećaj leta produžićemo otvaranjem još jednog Twist-a, idealne kombinacije svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog pića sa voćnim ukusima. Pritom, možemo birati između nekoliko ukusa ovog radlera: između alkoholnog Twist-a sa ukusom breskve ili limuna, a možemo se odlučiti i za njegove bezalkoholne varijante. Twist Sicilijanska pomorandža i Twist Višnja sa 0 odsto alkohola prikladan su izbor u svim prilikama kada želite da izbegnete alkohol, a pritom uživate i probate nešto drugačije.

Promo

 

Neodoljivi ukusi koje smo otkrivali ovoga leta, pratiće nas i u jesenjim danima, donoseći opuštanje i dobru energiju na svako druženje sa prijateljima, filmsko veće ili zabavu.

Komentari (0)

Loading