Lifestyle

KADA SAN POSTANE JAVA

Koliko puta vam se desilo da stvari krenu suprotnim tokom od onog kako ste zamislili? Znate ono, kada nešto dugo i detaljno planirate, predate se zacrtanoj ideji svim srcem, uložite u zadati cilj svu svoju energiju, a naposletku ostanete „kratkih rukava“. Izigrani, razočarani i, što je najgore, bez „goriva“ za dalju akciju i lišeni volje za makar i najtanjim osmehom. Šta dalje? Kako opet sve iz početka?

KADA SAN POSTANE JAVA

Pre svega, da li je odmah potrebno preduzimati nekakvu akciju ili je bolje ostati neko vreme u mestu, duboko udahnuti i ne misliti ni o čemu nekoliko minuta. Potpuno se opustiti i predati vremenu, bez straha od njegove ionako relativne prolaznosti. Doći u stanje svesti kao kad uskočimo u bazen i ostanemo zagnjureni neko vreme. Potom se u slobodnom padu predati onome pred čime sve drugo mekša i gubi na značaju – mašti.

A u toj mašti zamislite sebe na vašem omiljenom mestu, uz vama najdraže ljude, zvuk talasa (to uvek dobro dođe), muzika po vašem ukusu, sunce, ptice na vedrom nebu, vetar u kosi i neodoljivi ukus sajdera. Oživite vašu maštu uz novi Mango&Lime Somersby ili asocirajte uspomene uz već dobro poznate ukuse reske jabuke, slatkaste kruške ili zavodljive borovnice. Restartujte svoj duh uz osvežavajuću aromu Somersby-a, zaronite u razigrani svet njegovih mehurića i vidite gde će vas odvesti. Toliko je još dobrih i inspirativnih mesta koje treba posetiti, a u svakom od njih čeka vas Somersby. On je najsigurniji dokaz da je vaš san prešao u javu i da je vreme da nastavite tamo gde ste i stali. Hajde, osmeh na lice, pokrenite se, jer Somerby vas čeka!

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading