Lifestyle

Galenika i Pantenol u Mesecu borbe protiv raka dojke

Galenika i Pantenol u Mesecu borbe protiv raka dojke.

Galenika i Pantenol u Mesecu borbe protiv raka dojke

Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pantenol proizvoda tokom oktobra (bilo da je reč o Pantenol kremi, masti, rastvoru, oribletama ili peni), Galenika izdvaja 20 dinara za donaciju i pomoć Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnostike, koja znatno utiče na terapiju i uspešnost izlečenja.

Kroz #RozeOktobar Galenika aktivno podržava borbu protiv karcinoma dojke vodeći se principom #PodeliPodsetiProveri, jer ovo je tema koja zahteva povećanu pažnju i jačanje svesti.

Pored godišnjih pregleda kod lekara, preporuka je da se samopregled grudi obavlja jednom mesečno. On traje svega par minuta koji mnogo znače i predstavlja set propisanih palpatornih koraka koje svako može da obavi kod kuće. Brigom o sebi možemo mnogo da učinimo i za sebe, i za druge, davanjem sopstvenog, pozitivnog primera i podizanjem svesti.

Akcijom #RozeOktobar, svojim primerom i doprinosom, kompanija Galenika i brend Pantenol i ove godine skreću pažnju na važnost prevencije i redovnih samopregleda, jer je rana dijagnostika ključna za izlečenje i oporavak. Dodatno, kroz donatorsku akciju svi potrošači kupovinom Galenikinih Pantenol proizvoda učestvuju u donaciji Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Imamo baš dobar razlog da i ovog meseca kupimo Pantenol proizvode.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading