Promo

Leto još nije gotovo: Uz poznate ličnosti iz regiona održana ekskluzivna žurka na crnogorskom primorju

EXIT festival i LuXEvents su ovog vikenda u impresivnoj vili „Geba“ na Svetom Stefanu organizovali ekskluzivnu žurku „Leto još nije gotovo“, na kojoj su se okupile poznate ličnosti iz regiona.

Leto još nije gotovo: Uz poznate ličnosti iz regiona održana ekskluzivna žurka na crnogorskom primorju

EDGE

Na glamuroznom dvodnevnom partiju na crnogorskom primorju zabavljali su se glumice i glumci iz regiona – Dragana Mićalović, Bojan Perić, Nenad Okanović, Olja Lević, Milica Majkić, svetski i evropski šampion u kik-boksu Nenad Pagonis, srpska sportistkinja, fitnes model i influenserka Sara Damjanović poznatija kao Sara Tkd, kao i njena mlađa sestra tiktokerka i influenserka Anja Damnjanović, Ivana Knoll – jedna od vodećih influenserki i modela iz Hrvatske, kao i influenserka Sara Lizatović.

EDGE

 

Žurci su prisustvovale i nekadašnja misica Srbije i Crne Gore Jelena Mandić, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Elena Dizdar, srpska manekenka i model Dana Barbara, DJ Daniella da Silva iz Berlina, zatim srpska travel blogerka Željana Okanović, i mnogi drugi. Na večeri pre žurke gostima se pridružio i Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore.

EDGE

 

Za muzičku podršku sve do izlaska sunca bila je zadužena internacionalna DJ ekipa koju su predvodili Kristijan Molnar, Ece EkreniLee.

Pogledaj galeriju

 

Komentari (0)

Loading