Lifestyle

Gorki list slavi  60 godina dobrog ukusa - Neka traje!

Glamuroznom proslavom u hotelu „Hyatt Regency“ obeleženo je 60 godina dobrog ukusa „Gorkog lista“. Pod sloganom „Neka traje“ okupili su se tvorci, prijatelji i ljubitelji „Gorkog lista“, nazdravljajući tradiciji kvaliteta s jedinstvenom  željom da sve što je dobro traje.

Gorki list slavi  60 godina  dobrog ukusa - Neka traje!

Prepoznatljiv i magičan ukus tajne recepture, doslednost i posvećenost  svih koji je brižno  čuvaju i primenjuju, decenijama garantujući originalan nepromenjen kvalitet, kao i imidž jedinstvene harmonije gorko-slatkog doživljaja, svakako su razlozi za trajanje  „Jedinog pravog“.

Domaćin  ove večeri Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda „Gorki list“, zahvalio je svima koji su deo svog života, svoje ljubavi, pažnje, entuzijazma  i energije, kao i znanja i kreativnosti, posvetili uopravo „Gorkom listu“ i istakao:

Boško Karanović

 

– Osećao sam uvek veliku odgovornost da se ta ogromna energija i ljubav usmere na pravi način i verujem da smo u tome uspeli, jer smo stvorili magičan brend čiju snagu ne gradimo samo mi, već i svi naši poslovni partneri u Srbiji i inostranstvu i naši potrošači, čije poverenje nismo baš nikada izneverili. Zahvaljujući jasnoj viziji i veri u potencijal „Gorkog lista“ – da postane i prepoznatljiv svetski brend, posvećeno gradimo njegovo plasiranje na inostranim tržištima, što sve  nas dodatno inspiriše da damo samo najbolje u daljem razvijanju našeg brenda.

Da dobra prijateljstva dugo traju, na crvenom tepihu dokazale su brojne zvanice iz sveta filma, muzike, mode, sporta i poslovnog okruženja, koje su se okupile oko teme „Neka traje“, nazdravljajući u ime trajanja svih lepih i dobrih trenutaka i stvari u životu. Fantastičnom kabaretskom programu koji je vodila glumica Katarina Radivojević, u glamuroznoj koreografiji Milana Gromilića, koji je prikazao sve promene u životu, filmu i muzici u prethodnih šest decenija uz isticanje gorko-slatke jedinstvenosti „Gorkog lista“ koja nepromenjena traje, prisustvovali su Neda Ukraden, Nataša Bekvalac, Lazar Ristovski, Iva Štrljić, Duška Jovanić, Jelena Tomašević, Suzana Mančić, Dušan Kecman, Mlađan Šilobad, Ana Bekuta, Eva Ras, Ilda Šaulić, Bata Spasojević, Cakana i brojni drugi gosti koji su do sitnih sati uživali u žurki koja je usledila, na kojoj je pevao Saša Matić, a specijalni gost bila Jelena Karleuša.

Jedinstvena receptura „Gorkog lista“ osmišljena je 1961, od ukupno 27 lekovitih biljaka, među kojima dominira pelin. Od tada, tokom dugih šest decenija, „Gorki list“ neguje tajnu recepturu i garantuje vrhunski kvalitet i jedinstven ukus zahvaljujući kojima godinama zauzima lidersku poziciju u svojoj kategoriji u Srbiji, a zastupljen je i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Rusiji, Italiji, Rumuniji i Americi, gde uspešno sprovodi misiju predstavljanja domaćih proizvoda i ovog, više puta nagrađivanog, vodećeg brenda iz Srbije.

 

Komentari (0)

Loading