Promo

Kombinacija najfinije belgijske čokolade i mleka kojoj nećete odoleti

Zamislite da svaka pauza na poslu, uživanje uz knjigu ili dobar film, druženje sa prijateljima imaju ukus vrhunske belgijske čokolade i omiljenog mleka?!

Kombinacija najfinije belgijske čokolade i mleka kojoj nećete odoleti

Promo

Više ne morate da maštate o tome, jer Imlek donosi novo Delight čokoladno mleko premium ukusa uz koje možete uvek i svuda da udovoljite sebi i stvorite svoje slatke rituale.

Belgija je među prvima u svetu po proizvodnji čokolade i ovu tradiciju čuva i neguje od 18. veka. Za nju se kaže da je zemlja sa mirisom čokolade, a Imlek kroz novu Delight premium poslasticu donosi i miris i ukus prave belgijske čokolade vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati gde god da se nalazite i šta god da želite da „zasladite“. Uz pun ukus i kremastu teksturu,  Choco Delight i White Delight će kroz svaku bocu od 300ml vašim čulima ispričati tajne belgijske i bele čokolade na kojima su izgrađene legende o užitku u ovoj planetarno poznatoj poslastici.

Jedno pravilo važi za sve – užitak je zagarantovan, ali kako ćete ga doživeti određujete vi. Možete ga jednostavno popiti čim ga kupite ili malo sačekati na užitak u novoj dimenziji slatkog osveženja koju donosi  Delight premium čokoladno mleko kada se rashladi.

Pravo je vreme da se prepustite vladavini originalnog ukusa najfinije slasne belgijske čokolade koja vas čeka u svakom Choco i White Delight čokoladnom mleku koje će svojom punoćom ukusa probuditi sva vaša čula.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading