Lifestyle

Novi ukusi iz Argete: Kokošiji krem pikant i Tuna pikant namazi vas izazivaju da ih probate

Nastavljajući uspešnu priču proizvoda koji su nastali sa idejom da prate globalne trendove i prilagođavaju ih potrebama lokalnih potrošača, Argeta je lansirala dva nova namaza - Kokošiji Krem pikant i Tuna pikant, koji već u samom nazivu najavljuju pikantno iznenađenje za sve ljubitelje namaza vrhunskog kvaliteta i malo intenzivnijeg ukusa.

Novi ukusi iz Argete: Kokošiji krem pikant i Tuna pikant namazi vas izazivaju da ih probate

Uz dodate prirodne začine, biljna ulja, i pavlaku kod Kokošijeg namaza, novi Argeta proizvodi su super ukusni i lako mazivi.

Promo

 

Pored najkvalitetnijih komada kokošijih prsa u kombinaciji sa pavlakom, i najfinijih fileta Žutorepe tune, zvezda novih namaza je čili paprika koja je idealan način da presečete rutinu i uživate u pikantnom ukusu koji odgovara gotovo svima. Bilo da želite kvalitetan obrok u kratkoj pauzi na poslu, ukusan doručak pre početka užurbanog dana ili zakusku za prijatelje kojoj ćete dodati malo pikantnog ukusa, Argeta namazi nude rešenje koje daje sve – vrhunski kvalitet i pun ukus koji će zadovoljiti sva čula.

Promo

 

Zahvaljujući najsavremenijim proizvodnim linijama, posebnom procesu toplotne obrade,  potpuno reciklabilnoj ambalaži i „BEZ“ formuli koja garantuje da proizvodi ne sadrže konzervanse, veštačke boje, pojačivače ukusa, palmino ulje i gluten,  Argeta paštete su br. 1 mesne i riblje paštete u Evropi (izvor: AC Nielsen).

Komentari (0)

Loading