Lifestyle

ZLATNI STANDARD ZA NEGU SUVE KOŽE

Veliki broj ljudi se konstantno ili u nekom trenutku života suočava sa problemom suve kože.

ZLATNI STANDARD ZA NEGU SUVE KOŽE

Mnogi od njih pri tome  pomisle da je u pitanju trenutni problem koji će proći sam od sebe i nastavljaju sa svojom ustaljenom rutinom nege. Zbog toga se često dešava da im koža postaje sve više suva, na pojedinim delovima ispucala, a uz to dodatno boli i svrbi. 

U bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, u toku više od jednog veka postojanja, Eucerin® posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat ove ekspertize su linije i preparati specijalno formulisani da zadovolje potrebe suve i izrazito suve kože lica i tela.

Promo

 

Zahvaljujući efekasnim formulacijama Eucerin® preparata za negu suve kože, klinički dokazano dobro podnošljivim i na osetljivoj koži beba, osobe sa suvom kožom bolje se osećaju u svojoj koži, a kvalitet njihovog života je poboljšan. 

Preparati iz Eucerin®UreaRepair Plus linije trenutno ublažavaju i 48 sati odlažu pojavu simptoma suve kože i intezivno je hidriraju. Osnovu njihove efikasnosti čini kombinacija lipidnih komponenata, koje jačaju barijernu funkciju kože i sprečavaju njeno dalje isušivanje, i uree, koja predstavlja “zlatni standard” u nezi suve kože. Kao prirodni vlažeći faktor, urea vezuje vodu i istovremeno podržava proces deskvamacije zahvaljujući kojem ponovo postaje glatka i meka.  

Eucerin®UreaRepair Plus linija sadrži preparate za negu tela, ruku i stopala, a novitet u ovoj liniji je Eucerin®UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree specijalno formulisan da pruži olakšanje suvoj koži i zadovolji sve njene potrebe, uz blag, prijatan miris.  

Promo

 

Posebnu ulogu u nezi i zaštiti intezivno suve kože ima Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast. Od kada je prvi put predstavljena na američkom tržištu pre više od 100 godina, dermatolozi u SAD preporučuju je kao brend broj 1 za negu suve i ispucale kože. 

 

Promo

 

Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba. Rešava problem suve kože ruku i bolnih zanoktica i štiti kožu od hladnih vremenskih uslova. Omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, koja se često javlja na stopalima, kolenima i laktovima. Ubrzava oporavak manjih posekotina i blagih opekotina. Takođe, pruža koži adekvatnu negu nakon laserskih tretmana i hemijskih pilinga.

Promo

 

 

Odnedavno ova mast postoji i u formi Eucerin® Aquaphor Speja koji se zahvaljujući inovativnom pakovanju može koristiti čak i u položaju naopačke, a idealan je kao SOS rešenje za negu i oporavak većih ili nedostupnih površina kože. SOS negu ispucalim usnama u roku od 60 sekundi pružiće Eucerin®Aquaphor SOS Balsam za usne.

 

Komentari (0)

Loading