Promo

Nova sezona „Trenutka iz sna“ od danas svake subote u 13:30 na Pinku!

POTRESNE ŽIVOTNE PRIČE I TRANSFORMACIJE KOJE VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM

Nova sezona „Trenutka iz sna“ od danas svake subote u 13:30 na Pinku!

Promo

Tim stručnjaka na čelu sa Tijanom Čurović nastavlja da menja život onima kojima je to najpotrebnije

Promo

 

Iz kreativne kuhinje "Shadow production", poznatoj po najgledanijem i najhumanijem TV serijalu „Kuća od srca“ , stiže četvrta sezona emisije rijaliti karaktera „Trenutak iz sna“ koja počinje sa emitovanjem danas i prikazivaće se svake subote od 13:30 časova na TV Pink!

Promo

 

 

„Trenutak iz sna“ donosi vam snažne priče o ljudima koji su koračali trnovitom stazom života. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled, a dalekosežne posledice nemilih događaja ostavile su bolne ožiljke na duši.

Rijaliti forma emisije prati putovanje svakog učesnika koji je krenuo putem transformacije. Oko kamere beležiće promene koje oni doživljavaju tokom 14 dana. Na tom putovanju učesnici nemaju nijedan vid komunikacije sa svojim bližnjima kako bi proces preobražaja tekao neometano. Nakon dve nedelje, njihovi najmiliji moći će po prvi put da vide njihov izgled i opšte blagostanje koje on donosi. Ljudi čije potresne ispovesti ostavljaju bez daha dobijaju svojih pet minuta i šansu da konačno dosegnu svoj trenutak iz sna.

Promo

 

Voditeljka serijala Trenutak iz sna“ je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija, kao i poznato TV lice popularnih emisija. I ove sezone svojim beskrajnim šarmom i harizmom, Tijana je tu da pomogne i bude podrška učesnicima i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovih snova. Ona će sa ljudima velikog srca pripremiti posebna iznenađenja, koja su osmišljena tako da osim fizičkog izgleda, poboljšaju i kvalitet života, tako da nijednog učesnika neće ostaviti ravnodušnim.

Promo

 

 

Ne propusite novu, četvrtu sezonu emisije „Trenutak iz sna“ od danas, svake subote od 13:30 časova na TV Pink!

Komentari (0)

Loading