Lifestyle

KIKO MILANO DONOSI ČAROBNU PRAZNIČNU KOLEKCIJU KOJU MORATE IMATI U KOZMETIČKOJ TORBICI

Zablistajte u 2022. godini uz KIKO Milano A Holiday Fable

KIKO MILANO DONOSI ČAROBNU PRAZNIČNU KOLEKCIJU  KOJU MORATE IMATI U KOZMETIČKOJ TORBICI

Uđite u novu 2022. godinu sa stilom, uz savršenu dozu raskoši i glamura koju pruža praznična kolekcija KIKO Milano A Holiday Fable.

U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, zato napravite pomak od klasičnog make up looka i poigrajte se šljokicama i šimerom. Naglasite vašu lepotu bogatom paletom boja – od svetlih zemljanih nijansi senki za oči do zagasito crvene boje karmina.

Promo

 

Celestial Eyeshadow paleta dolazi u šarmantnom pakovanju sa ogledalom i nudi 12 različitih visokopigmentovanih senki za oči.

Promo

 

Koju god nijansu za oči da izaberete, kombinujte je sa tečnim ružem za usne sa matirajućim efektom Eternal Matte Lip Mousse u čak 6 različitih boja.

 

Za poseban dodir koji će vaš novogodišnji look učiniti čarobnim, izaberite Fable Radiant Duo Blush And Highlighter.

Promo

 

Upotpunite izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje oduzimaju dah.

Ukoliko još uvek razmišljate čime da obradujete drage osobe za praznike, neodoljivi make up i skin care proizvodi A Holiday Fable biće savršen poklon ispod jelke.

Promo

 

Novogodišnju kolekciju možete pronaći u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

Komentari (0)

Loading