Lifestyle

Najzgodnije poznate ličnosti koje su ljubitelji sporta

Kad pomislite na tipičnog ljubitelja sporta, verojatno ne zamišljate ništa nalik na ženu. Žene koje su ljubiteljke sporta su retka kategorija koja ceni konkurenciju i prihvata atmosferu oko najvećih sportskih događaja.

Najzgodnije poznate ličnosti koje su ljubitelji sporta

Ipak, još ređa kategorija postoji, a to su slavne žene koje su fanovi sporta: neke od njih su pravi pasionirani navijači dok se neke zabavljaju sa igračima iz nekih čuvenih klubova. Njihova ljubav i predanost sportu su bez premca, a činjenica da su poznate čine ih toliko privlačnijima. Postoji mnogo čuvenih žena koji su veliki sportski fanovi, a mi smo za vas izabrali neke od njih.

Kira Najtli

Omiljeni tim: Vest Hem

Kira Najtli ljubav prema fudbalu nije dobila tek nakon što je glumila u filmu Bend It Like Beckham, engleska glumica već godinama prati i navija za Vest Hem. Kad je Vest Hem 2005. ušao u Premijer ligu, Kira je ustala u šest ujutro kako bi gledala njihove utakmice u lokalnom pubu u Santa Moniki. Pratite tipove dana svakodnevno kako bi imali uvid u mečeve Lige Evrope i favorite.

Bijonse

Omiljeni tim: Hjuston Rokits

Čuvena američka pevačica veliki je fan košarkaškog kluba Hjuston Rokitsi. pre par godina otvoreno se pričalo o tome da bi ona mogla postati i novi vlasnik ovog kluba što je samo potvrdilo priču o njenoj ljubavi prema klubu iz njenog rodnog grada.

Beyonce.com

 

Žizel Bundšen

Omiljeni tim: Nju Inglnd Petriots

Brazilska manekenka, glumica i aktivistkinja Žizel Bundšen je supruga legendarnog NFL igrača Toma Brejdija. Ona je više od 10 godina slovila za jednu od najpoznatijih navijačica ekipe Nju Inglnd Petriots, ali je na kraju bila i pokretač njegovog odlaska iz ovog kluba u kom je stekao status legende NFL-a. Ipak, sama Bundšen je nakon Brejdijevog odlaska iz kluba rekla da će zauvek navijati za njih.

Šarliz Teron

Omiljeni klub: Čelsi

Holivudska glumica počela je navijati za Čelsi još 2012. godine nakon što su Plavci obišli Sjedinjene Države. Klub joj je čak poklonio vlastitu personalizovanu majicu Čelsi u znak zahvalnosti na podršci. Za one koji možda ne znaju Teron je glumila u nekim velikim filmovima, uključujući Italian job, Mad Max, Monster i Atomic Blonde.

Adriana Lima

Omiljeni klub: Inter

Brazilski supermodel Adriana Lima veliki je navijač Intera iz Milana. Za one koji je nisu upoznali, a takvih je sigurno malo, Lima je postala poznata kao Victoria’s Secret Angel od 2000. godine, trebamo li reći više! Zapanjujuća lepotica zauzela je 4. mesto liste modela s najvećim prihodom magazina Forbes. Brazilska bomba godišnje zaradi približno 7,3 miliona američkih dolara.

Megan Foks

Omiljeni tim: Mančester junajted

Prekrasna holivudska glumica je veliki navijač Mančester junajteda i to je nešto što sa ponosom ističi i ostali navijači ovog kluba. Videti Megan Foks u dresu junajteda ili u majici sa motivima ovog kluba zaista je pravo uživanje za oči.

Instagram

 

Šakira

Omiljeni klub: Barselona

Dobro, ovde ne treba previše trošiti reči. Čuvena latino pevačica koja je poznata širom sveta udata je za fudbalera Barselone Đerara Pikea tako da ljubav prema Barseloni za nju ima i drugu mnogo dublju dimenziju. Ovaj poznati par je na neki način i sinonim za ljubav prema katalonskom klubu koja je poznata u svim delovima sveta. Njen omiljeni klub igra Ligu šampiona ove sezone,a najbolje kvote možeš naći na kladionici Circus Casino Kladionica

Andželina Džoli

Omiljeni klub: Liverpul

Andželina Džoli je kako sama kaže mnogo veći fan Liverpula od bivšeg muža Bred Pita. Klub je počela pratiti kad je snimala Tomb Raider u Velsu, gde je njen usvojeni sin Medoks bio podvrgnut trodnevnoj operaciji kada se zaljubio u Redse. Prema njenim vlastitim rečima, njen sin “samo želi igrati za Liverpul”, a to je pak uticalo na holivudsku glumicu da zavoli crveni šal.

Kejti Peri

Omiljeni klub: Nju Jork Džajants

Iako rođena u Kaliforniji ova poznata američka pevačica nikada nije krila da je vatrena navijačica NFL tima Nju Jork Džajants. Ona je i jedan od najvećih kritičara uprave ovog kluba jer se još od 2012.godine čeka na titulu, a svake sezone su ulažu velika sredstva u igrače i pravljenje tima koji bi mogao ponovo osvojiti Super Boul.

Majli Sajrus

Omiljeni klub: Mančester junajted

Junajtedu možda ne ide najbolje u Premijer ligi jer već duži niz godina titula ne stiže na “Old traford”, ali zato veliki broj poznatih ličnosti navija za njih. Među njima je i pevačica Majli Sajrus koju su paparaci uhvatili u dresu “crvenih đavola”.

 

 

Plaćeni oglasni prostor

 

 

Komentari (0)

Loading