Lifestyle

Zavirite u jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

Otkrivamo vam kako izgleda najsavremenije IT školovanje...

Zavirite u jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

Dve vodeće regionalne kompanije u oblasti obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade – u središte najvećeg IT centra na našim prostorima smestile su Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS i tako stvorile uslove za napredan vid školovanja, kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu. Otkrivamo vam kako izgleda najsavremenije IT školovanje u ovim školama, koje se nalaze na Novom Beogradu.

Srednja škola u kojoj ljubav đaka prema računarima postaje isplativa profesija

Učenici ITHS-a dolaze iz svih delova Beograda, a njihov svakodnevni boravak u školi umnogome se razlikuje od prosečnog dana njihovih vršnjaka u drugim školama.

U nastavi u ITHS-u tradicionalna tabla zamenjena je smart projektorom, koristi se e-Learning platforma za učenje, svaki učenik ima svoj laptop tokom nastave, koristi obrazovne aplikacije, nadopunjuje stečeno znanje onlajn-kursevima, koristi onlajn-biblioteku itd. Da budući IT stručnjak ne mora biti samo zaljubljenik u računare sa malo dodatnih interesovanja, najbolje svedoče uspesi učenika ITHS-a u najrazličitijim oblastima – od izrade aplikacija i humanitarne angažovanosti, preko jezika i sporta, do glume i zapaženih plasmana na takmičenjima iz brojnih predmeta.

Promo

 

Diploma ITHS-a otvara vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu, a naročito su vredni znanje i iskustvo koje učenici sa sobom nose. Većina učenika bira pogodnost da nastavi školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, obrazovnoj instituciji koja je osnivač ove srednje škole.

Studije na kojima ćete pronaći idealnu kombinaciju vrednih znanja, živih IT projekata i realnih šansi za posao

ITS nudi potpuno drugačije trogodišnje osnovne i dvogodišnje master studije, koje se razlikuju od svih ostalih koje se mogu naći u regionu. Tokom njih studenti nose školske jakne kao na poznatim koledžima, predavanja imaju u moderno opremljenim računarskim laboratorijama, gde uče na najsavremenijim kompjuterima, imaju podršku od inženjera iz Comtradea i tako se pripremaju za odlično plaćene poslove.

Promo

 

Studenti ITS-a imaju i mogućnost da budu deo Projektnog centra ITS-a, u kom već za vreme studiranja rade sa realnim klijentima, sa pravim resursima, na realnim zadacima i sa kompanijama koje će zaista usvojiti krajnji produkt.

Ovakav sistem školovanja na ITS-u i u ITHS-u svima onima koji svoju budućnost vide u IT-ju omogućava da obavljaju veliki broj poslova iz ove oblasti. Nakon završenog školovanja, oni karijeru mogu da razvijaju u nekoj od najtraženijih profesija bilo gde u svetu.

Da saznate šta vi ili vaše dete može postići ovakvim školovanjem, posetite sajtove ovih ustanova: www.its.edu.rs i www.iths.edu.rs.

Komentari (0)

Loading