Promo

Kako pomoći partneru da poveća želju i libido?

Drage dame, svesni smo da tempo života, količina obaveza na poslu i kod kuće, stresovi kojima smo svakodnevno izloženi negativno utiču na raspoloženje naših partnera, a time i na seksualnu želju, libido i erektilnu funkciju.

Kako pomoći partneru da poveća želju i libido?

Promo

Svom partneru možete pomoći da na bezbedan i efikasan način reguliše ove probleme, primenom prirodnog proizvoda sa terapijskim efektima koji su dokazani kroz brojne kliničke studije.

Sperginn® Forte sadrži aktivne principe koji dokazano pozitivno utiču na erektilnu funkciju i libido, povećavaju količinu testosterona u organizmu, a povoljno utiču i na broj i kvalitet spermatozoida. Jedinstven sastav ovog proizvoda i aktivne komponente u visokoj koncentraciji čine Sperginn® Forte snažnom formulacijom za jačanje muškog reproduktivnog zdravlja.

U jednoj kesici proizvoda Sperginn® Forte se nalazi L-arginin u visokoj dozi od 2.500 mg, zatim taurin koji utiče na ubrzanje metabolizma i bolju iskorišćenost energije, vitamin C i vitamin E koji pomažu održavanju adekvatnog nivoa testosterona u organizmu, cink koji pozitivno utiče na ceo reproduktivni sistem i koenzim Q10 koji je neophodan za pravilnu produkciju spermatozoida.

Proizvod ne sadrži gluten i laktozu, komforan je za primenu jer je dovoljno uzeti samo jednu kesicu jednom dnevno, tako što se sadržaj kesice rastvori u čaši vode, dobro promeša i popije.

Promo

 

Više informacija o proizvodu možete potražiti na: https://www.innventa-pharm.com/sperginnforte/

 

Komentari (0)

Loading