Lifestyle

Počinje nova sezona „Državnog službenika“

Prve dve epizode premijerno za vikend na Superstar TV

Počinje nova sezona „Državnog službenika“

Predstojeći uskršnji vikend na Superstar TV donosi prve dve epizode nove sezone popularne serije „Državni službenik“, u subotu i nedelju, 23. i 24. aprila, od 21 čas. U nastavku krimi sage u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, pandemija korona virusa je počela, pojavljuju se nove pretnje, misteriozni likovi i neočekivani obrti. Pritom, Služba sada ima novog rukovodioca, a agenti nove tajne zadatke. 

Usled opšteg straha od pandemije i nedostatka potrebnih zdravstvenih materijala, Služba strahuje od nemira i smatra to ratnim stanjem. Zemlja se zatvorila, ali u Srbiju ipak stiže tajanstveni amerikanac koji ima poslovni predlog za Iliju (Žarko Laušević), međutim neko se meša u te planove. Pored protivljenja Aninom (Vaja Dujović) povratku u Službu, Lazar (Milan Marić) se na samom počektu suočava sa većim problemima nakon što je poslao svoj tim na mađarsku granicu da preuzmu respiratore. Iako je ceo svet stao, borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira stanovnika ove zemlje – postala je glavna misija za agente Službe.

Vladimir Avramović / Irena Canić

 

Pored Srbije, novih 14 epizoda je snimano je i u Istanbulu, a obeležiće ih veoma neizvesna i uzbudljiva akcija. Inače, „Državni službenik“ je domaća serija koja je napravila globalno najveći uspeh jer su prava na emitovanje zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, otkupile mnoge svetske platforme. 

Vladimir Avramović / Irena Canić

 

Za španska govorna područja, likovi serije su čak „progovorili“ i španski jezik:

Komentari (0)

Loading