Promo

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Osvojite Lovely Bags torbicu 

Lovely Bags i dizajnerka Marija Perić, koja stoji ispred ovog brenda, za početak aktuelne sezone i povodom plasmana najnovije kolekcije u Srbiji, priuštili su nam vrhunski modni užitak predstavivši u Beogradu najnovije modele ženskih torbica iz aktuelne kolekcije.

Nova kolekcija koju su nam predstavili i kampanja koja je prati, već na prvi pogled privlači pomalo setnim, toplim i zanosnim notama ženstvenog dizajna. Iz radionice Lovely Bags predstavljeni su nosive i trendi torbice, koje su apsolutni hit u regionu, ali i zemljama Evropske unije. Najnovijom kolekcijom zaokružena je jedna zrela modna priča koja je spremna udovoljiti željama i najzahtevnijih pripadnica lepšeg pola. Prepoznatljiva Lovely estetika u ovoj sezoni dopunjena je izuzetnom funkcionalnošću. Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim tonovima smeđe, bež, bordo, maslinaste i zagasito plave boje, sa blagim dozama "blush" roze, električno plave i smaragdno zelene.

Lovley Bags torbice iz najnovije kolekcije predstavljene su u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetne eko kože s elementima od veštačkog krzna na pojedinim modelima. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, rančevi u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na "basic" torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi celu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovelycom na ramenu.

- Za svaku sezonu želim da stvorim bolje, lepše, posebnije, drugačije torbice. To dugujem klijentima kojih je svaki dan sve više i mislim da je ova kolekcija najbolji primer navedenog. Modeli su namenjani poslovnim ženama, ali su cenovno prilagođeni i studentkinjama, srednjoškolkama, mamama... Svima koji vole eksploziju boja, različite uzorke u savršenim kombinacijama. Lovely torbice su izrađene od najkvalitetnijih eko materijala, trendi su dizajna i pristaju svakoj ženi i njihovim različitim stilovima odevanja - izjavila je dizajnerka Marija Perić.

Kompletna kolekcija je od danas dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion) i Novom Sadu (TC Mekrator), a najnovije modele iz kolekcije, koji su do danas bile privilegija samo naših poznatih dama, možete pogledati i na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda Lovely Bags.

Ukoliko želite da osvojite Lovely Bags torbicu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.