Promo

Oriflame proslavio 50 - tu godišnjicu sa 6000 zvanica spektakularnom plovidbom Mediteranom!

Oriflame proslavio 50 - tu godišnjicu sa 6000 zvanica spektakularnom plovidbom Mediteranom!

Pre pedeset godina, naoružani idejama, ambicijom i samopouzdanjem, vlasnici kompanije Robert i Jonas af Jochnick napustili su svoje poslove kako bi osnovali kozmetičku kompaniju. Znali su da je ono što imaju da ponude previše dobro da ne bi uspelo, i snažno su verovali da svako zaslužuje uspeh – ne samo nekolicina privilegovanih. Ove vrednosti i verovanja i danas su ključ uspeha kompanije Oriflame.

U septembru mesecu, kompanija Oriflame je proslavila veliki jubilej, 50 godina postojanja! U spektakularnom slavlju počasne zvanice bili su najposvećeniji Oriflame saradnici - oni koji su, poput dvojice braće, godinama negovali suštinske vrednosti kompanije, ne posustajući pred izazovima, uvek spremni da nauče nešto novo o sebi i poslu, pruže podršku i podele svoj uspeh. Za njih je ovih 8 dana zasluženog uživanja na luksuznim kruzerima predstavljalo ne samo nezaboravno iskustvo već i savršenu priliku da sklope nova prijateljstva i prodube svoja znanja.

SILHOUETTE i REFLECTION – dva među najvećim kruzerima na svetu, ugostila su 6000 zvanica, više od 60 nacionalnosti - kako bi proslavili pet zajedničkih decenija ispunjenih strastvenim radom i uspehom! To je najveća i najluksuznija konferencija koju je jedna kozmetička kompanija ikada priredila!

U toku krstarenja, ne samo da su posetili neverovatne destinacije oko Mediterana, već su uživali i u uzbudljivim danima na otvorenom moru! Daleko od kopna, njihovo vreme bilo je ispunjeno inspirativnim poslovnim sastancima, seminarima, zabavama, Wellness aktivnostima i vrlo raznolikim radionicama. Ali isto tako našli su i dovoljno vremena da se opuste na bazenu, u spa centrima i uživaju u ukusnim specijalitetima ekskluzivnih brodskih restorana i bogatom umetničkom programu.

Ovo bajkovito putovanje počelo je ukrcavanjem u luci u Italiji. Učesnici su imali prilike da se prvo upoznaju sa čarima Rima. Usledila su još dva pristajanja u lukama u Grčkoj i Turskoj. Dva kruzera plovila su jedan do drugog a sve vreme su ih obilazila dva Oriflame aviona sa posebnim iznenađenjima i atrakcijama za putnike.

Trećeg dana posetili su beli raj u srcu Kiklada – prelepo ostrvo Mikonos. Oriflame saradnici iz celog sveta šetali su uzanim ulicama ovog živopisnog ostrva, okusili nezaboravne ukuse Grčke, uživajući u novim prijateljstvima i saznanjima i razmenjujući svoja poslovna iskustva. Ovaj dan se mnogima zauvek urezao u sećanje kao sasvim jedinstven!

Potom je usledilo iznenađenje u Kušadasiju. Kako se brod približavao luci – tako su svi mogli videti da je na najpoznatije brdo u samoj luci smešten veliki ORIFLAME logo – Oriflame kompanija bila je vrlo ponosna i to iz više razloga! Ovde je sa svojim zaposlenima ostavila poseban trag: u saradnji sa lokalnim vlastima u selu Kirazli zasadili su 1000 stabala maslina sa željom da ostvare pozitivan uticaj na prirodnu sredinu i generacije koje dolaze. Tom prilikom upoznali su i Efes, kao i Kušadasi a mnogi od putnika poželeli su da se ovde zadrže i malo duže.

Sa snažnim osećanjem zajedništva, osveženog duha i sa još većom strašću putnici su stigli u Olimpijsku Arenu u Atini gde je rođendanska proslava dostigla svoj vrhunac! Atmosfera koju je napravila sinergija 6000 ljudi je bila za pamćenje. Kroz brojne sadržaje prošetali su kroz pet dekada uspeha kompanije i upoznali se sa planovima za nove trijumfe. Najuspešniji su imali čast da izađu na scenu i dobiju priznanja i gromoglasan aplauz, a zasigurno trenutak za pamćenje za ceo život. Za dobar provod bili su zaduženi poznati pavači i plesači iz celog sveta.

Zadovoljni i ponosni, za kraj ovog jedinstvenog krstarenja Oriflame saradnici su se opustili na gala oproštajnoj zabavi. Tom prilikom su nagrađeni najuspešniji lideri a svi zajedno su delili sjajne utiske i složili se da otvore novo poglavlje – sledećih 50 godina uspeha!