Lifestyle

Cotoneve Aqua Life - Lepota i zdravlje iz prirode za vas

U uverenju da lepota započinje pravilnom negom, Cotoneve nam donosi proizvode zasnovane na naučnim istraživanjima i inovativnoj tehnologiji, inspirisan kupcima i ispunjavanju njihovih potreba

Cotoneve Aqua Life - Lepota i zdravlje iz prirode za vas

Inovacija u proizvodnji Cotoneve linije proizvoda: pamučna vlakna protkana alkalnom vodom iz banjskog Sistema, Bormio Terme, za nenadmašan kvalitet. Rezultat je mekša, svilenkasta i gušća pamučna blaznica za skidanje šminke.

Ekskluzivan jednoslojni preklop čini pamučne blaznice, AQUA LIFE, izuzetno kompaktnim i nežnim za vašu kožu.

 

Aqua Life - dobro je znati

Voda iz banjskog Sistema, Bormio Terme, dolazi s izvora Cinglaccia, sa nadmorske visine od 1300 metara i teče prirodno topla, temperature između 37 i 40 ° C. To je zemnoalkalna mineralna bikarbonatno sulfatna mineralna voda, svojstva koja je čine blagotvornom za zdravlje i negu lepote.

Linija Cotoneve Aqua Life, koja predstavlja sinergiju prirode i moderne tehnologije, izrađena je od 100% čistog pamuka, biorazgradivog i kompostabilnog, dermatološki i mikrobiološki testiranog, izbeljivanog kiseonikom, u cilju očuvanja životne sredine i ljudskog zdravlja.

COTONEVE misli na vas, na vaše lice, na vašu kožu, i na vaše svakodnevne potrebe, i samo za vas je pripremio 100% pamučnu i mikrobiološki ispitanu kolekciju Cotoneve proizvoda – Aqua Life. “

Cotoneve za čistu, negovanu i zdravu kožu.

Promo

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading