Promo

DA LI STE ČULI: MARIJA ŠERIFOVIĆ I TAP 011 OTVARAJU AVA SHOPPING PARK

Novo mesto za kupovinu i zabavu...

DA LI STE ČULI: MARIJA ŠERIFOVIĆ I TAP 011 OTVARAJU AVA SHOPPING PARK

Promo

 AVA Shopping park otvara se 26. maja, pored robne kuće Ikea, a sve posetioce zabavljaće hor Čarolija, Ana Lazarević, originalna ekipa populanih TAPovaca, a za kraj naša pobednica Eurosonga Marija Šerifović. Dođite da zajedno sastavimo deliće šarenila, zabave, smeha, novih ili starih brendova, ali na drugačiji način.

Program povodom otvaranja AVA SHOPPING PARK-a trajaće od 26. do 29. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje prava ZabAVA - celodnevni  kreativni, edukativni i sportski program, uz brojne poklone i popuste do čak 70 odsto, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i oaze za opuštanje … Za maštovite, tu su i konkursi na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a sve generacije će naći svoje parče slagalice i boje za svoje snove.

Popodnevni i večernji časovi će biti u znaku muzike! U četvrtak, 26. maja, počinjemo sa mladim snagama – nastupom hora Čarolija (16.30h), a potom i Ane Lazarević (17.30h). Za vrhunac zabave tu su veterani koje svi obožavamo - grupa TAP 011 (18.30h) i Marija Šerifović (20.00h). Za dobru atmosferu biće zadužene glumačke zvezde Milena Vasić i Nebojša Milovanović.

Promo

 

 

Obavezno posetite i AVA “ZabAVA Kutak”, oprobajte se u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao “fee climbing” ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas kreativne radionice: heklanje i bojenjenje mandala, pravljenje nakita, savetovanja kao biti uspešna žena i dobra mama, pravljenje prirodnih preparata za mame i bebe, kutak za relaksaciju kao i čitalački kutak u kome ćemo predstaviti nove autorke naše književne scene.

One koji vole prirodu očekuje jedinstvena AVAntura - pešačka tura od Avale do AVA shopping parka, 26. maja od 12h – 16h. Svi koji prođu ovu turu dobijaju vredne nagrade u našem ZabAVA kutku u shopping parku. Sav sadržaj je besplatan.

Ne zaboravite, život je kao kaleidoskop. Pomerite jednu stvar i čitav obrazac se menja. Vi kreirate nove mogućnosti! Svet se promenio poslednjih godina - stvari su postale previše ozbiljne, a informacije stresne. Zato nam treba više boja, više zabave, više smeha. Treba nam svet NOVIH MOGUĆNOSTI, u kojem prepreke pretvaramo u šanse, a probleme u mogućnosti. Jer život je bolji kada odvojite vreme da se opustite i uživate, kada da ga posmatrate kao AVAnturu u kojoj smelo ispunjavamo svoje snove, želje i nosimo šarene naočare. A glavni deo AVA slagalice ste VI! Vi ste tajni sastojak za srećan život i srećnu kupovinu. Vidimo se u AVA Shopping parku.

Promo

 

Vreme je za novi stil. Nove izbore. Nova mesta. Nove mogućnosti!

*AVA SHOPPING PARK obuhvata prodajni prostor od oko 19.000 kvadratnih metara sa odličnom ponudom više od 30 domaćih i internacionalnih brendova, među kojima će biti i outlet radnje što čini ovaj ritejl park konkurentnim. Poznato je da će svoje lokale u AVA SHOPPING PARK-u imati sportski i modni giganti Nike, Under Armour, Converse, Puma, Adidas, S.Oliver, Fratelli e Amici, Kicks&Heelz, Lacoste, Retro Jeans… Tu je deo sa Starbucks i KFC, kao i dečijim kutkom u DexyCo Baby Parku… Za posetioce je obezbeđeno više od 1.200 parking mesta, među kojima 37 sa električnim punjenjem.

Komentari (0)

Loading