Lifestyle

Najbolji prirodni napitak za uklanjanje celulita

Uklanjanje celulita i zatezanje kože nije lako postići preko noći. Ipak, leto se bliži, a veliku pomoć može da vam pruži napitak za topljenje „pomorandžine kore”, sa sastojcima koji sadrže antioksidanse, diuretike i detoksikatore kako bi se olakšalo uklanjanje toksina i sagorevanje masti.

Najbolji prirodni napitak za uklanjanje celulita

Najbolji način unošenja ovih sastojaka jeste kroz prirodne sokove u kojima možete kombinovati razne sastojke i tako dobiti višestruko efikasnu formulu za rešavanje celulita i protiv zadržavanja vode. 

Predstavljamo vam naš izbor – napitak protiv celulita od kombinacije voća i povrća. Ovaj ukusan sok sadrži savršenu kombinaciju alkalnih namirnica za koje se zna da pomažu telu da prirodno sagoreva masti.

Sastojci:

2 zelene jabuke

1 komorač

1 veza korijandera

1 veza listova spanaća

½ limuna

koren đumbira 

Priprema:

Operite i oljuštite sve sastojke, a zatim ih naseckajte i stavite u sokovnik. Preporučujemo da ovaj sjajni prirodni napitak za skidanje celulita konzumirate jednom dnevno tokom najmanje dve nedelje – dok ne primetite promenu. Možete nastaviti sve dok ne postignete željeni rezultat – što može potrajati i nekoliko nedelja.

Ovaj zeleni sok je definitivno naš favorit za topljenje celulita. Gvožđe je tu za zdravu krv, cink pomaže u smanjenju upale, a vitamin C hidrira vašu kožu. Grejpfrut i kelj su dobri za jačanje kože. Narandža I đumbir poboljšavaju cirkulaciju krvi, a limun i celer su diuretici.

Naš izbor za sokovnik bio je JC900E - GORENJE zbog veoma jednostavnog čišćenja. Nakon upotrebe lagano sipajte litar tople vode u cev za ubacivanje namirnica dok aparat radi. Na putu do posude za sok, voda će temeljno očistiti voćne i biljne ostatke. Posle korišćenja, isperite filter vodom i odgovarajućom četkicom za uklanjanje ostataka.

Promo

 

Ne oklevajte jer je celulit moguće ukloniti, a najbolje je da počnete sa ovim čarobnim napitakom od voća i povrća za slanje pomorandžine kore  u zaborav za sva vremena! Sve informacije o Gorenje sokovnicima možete pronaći na linku.

Više od 70 godina inovativnost i dizajn Gorenje kućnih aparata čine život lepšim i jednostavnijim.

 

Komentari (0)

Loading