Lifestyle

Predstava „Naš sin“ - jedinstveno iskustvo sa važnom porukom

„Hartefakt“ najavljuje premijeru predstave „Naš sin“ Patrika Lazića, koji je autor ovog teksta, režije i svih ostalih umetničkih segmenata. Premijerom “Našeg sina”, 11. juna, „Hartefakt“ otvara vrata novog pozorišnog i scenskog prostora u samom srcu grada, na specifičnoj lokaciji – u porodičnom stanu, u zgradi na adresi Bulevar despota Stefana 7.

Predstava „Naš sin“ - jedinstveno iskustvo sa važnom porukom

Reč je o autorskom projektu reditelja i pisca Patrika Lazića, koji nam preispitujući sopstveni se*sualni identitet, donosi priču o suočavanju s porodičnom istorijom, nezalečenim ranama i (ne)prihvatanja odgovornosti za njih. Između četiri zida jednog beogradskog stana publika će biti u prilici da izbliza razotkriva tajne, odnose i traume jedne naizgled obične porodice. U predstavi igraju Dragana Varagić kao Mama, Aleksandar Đinđić – Otac i Amar Ćorović, koji tumači ulogu Sina.

Promo

 

Predstava će biti premijerno izvedena u okviru „Hartefakt pozorišnog festivala“ i igraće se 11, 12, 17. i 18. juna. Drugi deo „Hartefakt festivala“ će se odvijati tokom „EuroPride 2022“ od 12. do 18. septembra, kada su, pored izvođenja predstave “Naš sin”, planirana i druga gostovanja.

Komentari (0)

Loading