Lifestyle

Impresivno renoviran hotel art’otel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti

Stalna hotelska galerija od 600 umetničkih dela

Impresivno renoviran hotel art’otel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti

Arena Hospitality Grupa nastavlja sa ulaganjima u svoje hotele i u Evropi. art’otel budapest nakon sveobuhvatnog renoviranja blista u novom i modernom izdanju, nudeći gostima ekskluzivnu izložbu umetnika Donalda Sultana.

Promo

 

art'otel Budapest u portfoliju Arena Hospitality Grupe iz Pule, nakon potpune modernizacije koja je započeta u oktobru prošle godine, ovog juna ponovo otvara svoja vrata gostima. Hotel je prvi put otvoren 2000. godine, a smešten je na izvanrednoj lokaciji, u neposrednoj blizini starog grada i obale Dunava, dok istovremeno pruža divan pogled na mađarski parlament i istorijski dvorac. Osim vrhunske lokacije, sasvim je sigurno da će hotel, nakon detaljnog renoviranja, ponuditi svojim gostima potpuno novi, ali zasluženi sjaj.

Promo

 

Kompletan redizajn doživele su sve javne površine, ali i hodnik, restoran i bar, fitnes prostor, kao i četiri velike konferencijske dvorane koje se nalaze u sklopu hotela. U impresivnu modernizaciju art’otela u Budimpešti ukupno je investirano 3,2 miliona evra. Arhitektica Eszter Radnoczy iz Este’r Partners-a zaslužna je za uvođenje inovacija u hotel, dok je novi dizajn kreirao izuzetno talentovani Eyal Shoan iz Digital Space-a.

Konferencijske dvorane su doživele potpuni redizajn tokom renoviranja. Preuređeni prostori obogaćeni su inovativnim digitalnim signalnim sistemom i centralnim kontrolnim tablama koje su osetljive na dodir. Domino dvorana za sastanke (kapaciteta do 16 osoba) pruža divan pogled na Dunav i Parlament. Nova fitnes zona hotela opremljena je najnovijom i savremenom Technogym opremom za vežbanje, dok se u spa centru nalaze dve prelepe sobe za tretmane, kao i luksuzna sauna za opuštanje.

Promo

 

Adam Gabor, direktor hotela art’otel budapest, povodom otvaranja, izjavio je: „Uz modernizaciju javnih površina našeg hotela napravili smo još jedan veliki korak u budućnost. Hodnik, restoran, bar i konferencijske sobe blistaju u ponovo otkrivenom sjaju, a u novom fitnes i spa centru gosti će moći da se opuste i da uživaju. Otvaranje hotela je jedan razlog više da posetite našu prelepu Budimpeštu, a mi jedva čekamo da dočekamo naše goste.”

Iako modernizovan, hotel je zadržao i svoju atmosferu muzeja. Tako art’otel budapest svojim gostima približava umetnost kroz ekskluzivnu izložbu od 600 umetničkih dela američkog umetnika Donalda Sultana. Rođen 1951. godine, Sultan je razvio zajednički stil svetlih i šarenih slika, povezujući se i sa mnogim tamnim, mračnim i moćnim slikama 1970-ih.

Promo

 

Arena Hospitality Group predstavlja dinamičnu međunarodnu hotelsku grupaciju, koja svoje poslovanje usmerava na razvoj i upravljanje hotelima, turističkim naseljima i kampovima u Hrvatskoj, Srbiji, Nemačkoj, Mađarskoj i Austriji. Kao hotelska kompanija, ona ima ekskluzivno pravo upravljanja i razvijanja hotela pod međunarodno priznatim brendovima Park Plaza i art’otel, koji su deo Park Plaza Hotel Group Limited, jedne od najvećih hotelskih grupacija na svetu. Važno je napomenuti i da se u portfoliju Arena Hospitality Grupe nalazi i hotel 88 Rooms u Beogradu.

Komentari (0)

Loading