Lifestyle

Nova internet prodavnica ePlaneta – To je to!

Nova internet prodavnica ePlaneta – To je to!

Nova internet prodavnica ePlaneta – To je to!

Tržište elektronske trgovine u Srbiji od nedavno je bogatije za internet prodavnicu ePlaneta. Ova platforma deo je kompanije Planeta Sport doo i u ponudi ima artikle iz najrazličitijih kategorija. Prevedeno u brojeve, zastupljeno je više od 1000 kategorija a posetioci mogu da biraju između 50.000 artikala na sajtu i za sve porudžbine u narednom periodu obezbeđena je besplatna dostava.

S obzirom na to da se ponuda konstantno širi, ovo su samo neke od prisutnih kategorija: aksesoari, alati i mašine, auto i moto oprema, bašta i dvorište, bebin svet, bela tehnika, igračke, IT oprema, kancelarija i škola, knjige, mali kućni aparati, obuća, odeća, opremanje i uređenje doma, pokloni, telefoni i oprema, TV AV foto.

Naša misija je da ponudimo najširi asortiman kvalitetnih proizvoda potrebnih za svakodnevni život i rad ljudi u Srbiji, po dobroj ceni i sa sjajnim korisničkim iskustvom“, rekao je Branimir Kulašević, direktor e-commerce sektora u kompaniji Planeta Sport. „Kao i da omogućimo partnerima da kroz izbor željenog poslovnog modela, njihova roba lako i brzo nađe pravi put do potrošača“.

Partnerima je na osnovu sopstvenih preferencija, resursa i strategija omogućeno da biraju jedan ili
više modela saradnje sa ePlanetom. Osim standardnog maloprodajnog modela, postoje i dropshipping, veleprodaja i marketplace, koji su od velike pomoći manjim preduzetnicima. Na ovaj način značajno je optimizovan proces putovanja robe od magacina do kupaca.

Za razvoj samog sajta korišćena je visoka tehnologija, kombinovanjem custom rešenja i open source platforme Magento. Na njemu su radili istaknuti stručnjaci iz oblasti e-commerca, kako bi rešenje pratilo standarde u funkcionalnostima i dizajnu, odnosno da bude na nivou sa vodećim globalnim sajtovima u industriji.

Rezultat predstavlja internet prodavnicu koja je brza, pregledna, intuitivna za korišćenje, prilagođena za mobilne uređaje, sa izuzetno preciznim mogućnostima pretrage. Jednostavno, sajt putem kojeg će kupci brzo dolaziti do željenih proizvoda. A iako relativno nova internet prodavnica, ePlaneta je već uspela da generiše oko 500.000 mesečnih poseta.

Osluškujući želje i potrebe internet kupaca, na jednom mestu je generisano sve ono što im je potrebno za kvalitetnu i bezbednu online kupovinu: dobre cene, besplatnu dostavu, širok asortiman, brzu i laku pretragu, pravovremenu korisničku podršku. Tako da, kada korisnik izvrši poslednji korak u okviru ePlanetine korpe, može zadovoljno da kaže To je to!

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading