Lifestyle

Kopaonik u letnjem periodu krije pravi raj na zemlji: Evo kakve spa inovacije će obogatiti vaša čula (FOTO)

Čari hotela "Grand" ostaviće bez daha sve posetioce koji vole da se prepuste jedinstvenom spa doživljaju

Kopaonik u letnjem periodu krije pravi raj na zemlji: Evo kakve spa inovacije će obogatiti vaša čula (FOTO)

Dok se za gotovo sve morske destinacije trenutno traži mesto više, lepote letnje planinske atmosfere za mnoge ostaju skrivena tajna. Budući da zagovornika teze da je Kopaonik posebno lep u ovom periodu ima sve više, otisnuli smo se u junsku avanturu na našoj najpoznatijoj planinskoj lepotici ne znajući šta da očekujemo, a prijatno smo se iznenadili bogatom ponudom koju je za posetioce Kopaonika hotel Grand pripremio čak i u ovo vreme.

Promo

 

Promo

 

 

 

Kapitalna investicija vredna više od 30 miliona evra, obezbedila je da krajem prošle godine ovaj kultni hotel ponese sasvim novi izgled uz nove, luksuzne sadržaje. Pored autentičnog prostora recepcije, salona sa kaminom, restorana i barova, posebno se izdvaja spa segment, na koji je stavljen značajan akcenat i za čiju izgradnju je angažovana eminentna kompanija koja stoji iza najboljih alpskih spa centara. U okviru novog spa koncepta birani su najpoznatiji svetski brendovi u domenu spa kozmetike, koji su kombinovani sa prirodnim lokalnim sirovinama i manufakturama koje u limitiranim serijama proizvode originalne proizvode za potrebe luksuznih spa tretmana.

Promo

 

Promo

 

Luksuzno opremljen prostor Spa & Wellness centra osvaja i opušta posetioce na prvi pogled. Fascinantni zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na planinske vrhove upotpunjeni su zaista inspirativnom termalnom zonom. Na raspolaganju su četiri različite saune, od kojih se ističe bio-sauna sa borovim iglicama i sušenim cvećem koje je brano na obroncima Kopaonika, potom je tu finska sauna, kao i infra-red sauna sa slanim zidom i nižom temperaturom, pa je mogu koristiti i deca koja imaju probleme sa disajnim putevima. Četvrta je lava sauna koja je namenjena parovima.  Poseban deo namenjen izvođenu luksuznih tretmana čini šest masažnih soba.

Promo

 

Kako bi ugođaj gostima učinili neponovljivim, na licu mesta - u jedinstvenoj spa laboratoriji, terapeuti Ether spa centra ručno izrađuju luksuzne proizvode od pažljivo odabranih sirovina prirodnog porekla, uparujući raznovrsne note esencijalnih ulja i sušenog bilja i cveća sa Kopaonika. Aromatična laboratorija koja se nalazi u sklopu spa centra jedina je te vrste u čitavom regionu i predstavlja pravi ekskluzivitet ove spa oaze, gde i sami posetioci imaju priliku i da nauče osnove aromaterapije, naprave sopstvenu mešavine ulja i pilinge koje mogu koristititi tokom tretmana ili poneti sa sobom. Umetnost opuštanja, biti prisutan telom i duhom u trenutku, istinski se prepustiti odmoru je ono o čemu se ovde jedino brine.

Promo

 

Promo

 

Potpuno novi koncepti restorana i barova uz svakodnevna iznenađenja učiniće odmor posebnim iskustvom. Otmen i odmeren, a podjednako šarmantan da svakome izmami osmeh i ulepša dan, Grand Salon predstavlja nasleđe stila, grandioznosti i istrajnosti, dok je restoran Bacco mesto dostojno poznavalaca i uživalaca u vrhunskim gastronomskim specijalitetima, luksuznog i nenametljivog karaktera. Omiljeni kutak za ljubitelje vina je privatni podrum sa vrhunskom selekcijom i sa tehnologijom sazrevanja koja određenim etiketama daje dodatnu vrednost nakon izvesnog vremena i predstavlja neizostavan deo nezaboravnog fine dining iskustva. Kao iznenađenje sezone ostavljen je stari dobri gastro bar Garden koji je pored novog lica i vrhunske ponude domaćih specijaliteta upakovanih u novu formu, dobio i nenadmašan večernji program koji na Kopaonik donosi potpuno novo iskustvo. Ne propustite najekskluzivniji pogled na vrhove Kopaonika sa jedinstvene Grand Terrace bara, koji će upotpuniti po koji gutljaj vrhunskog šampanjca.

Komentari (0)

Loading