Lifestyle

Ogroman uspeh Fashion Festivala u Porto Montenegru (FOTO)

Bilo je dovoljno vremena da se slegnu utisci posle Fashion Festivala Porto Montenegro 2022, koji je održan prošlog vikenda. U divnom ambijentu jednog od najekskluzivnijih delova Jadrana, prve večeri su manekenke šetale u modelima Sanje Matijević, Tamare Jarić i brenda „Balestra“, koji je domaćinu učinio čast time što je baš tu imao svoju svetsku premijeru.

Ogroman uspeh Fashion Festivala u Porto Montenegru (FOTO)

Sanja Matijević je iz Tivta, a znamo da je najteže pokazati šta znaš na svom terenu, ali šta misli o njenim kreacijama publika je pokazala dugim aplauzom. Prikazala je petnaest modela, jer je htela da na taj način obeleži svojih petnaest godina bavljenja modom.

Porto Montenegro

 

Namera Tamare Jarić je da kod žena koje će nositi njene kreacije stvori jedinstven osećaj u svakoj prilici – od poslovnog sastanka do momenata u kojima uživa u gastronomskim specijalitetima na obali mora ili korača crvenim tepihom.

foto Porto Montenegro

 

Veče je završeno revijom novog brenda „Balestra“, koji vode ćerke čuvenog Renata Balestre – Fabijana i Federika i njegova unuka Sofija Bertoli Balestra. One su okupile tim mladih dizajnera želeći da, kako kažu, pokrenu evoluciju brenda u budućnosti.

Porto Montenegro

 

Ovog puta smo čuvenu „Balestra Blu“ nijansu videli u drugačijim oblicima, pa čak i na duksu sa kapuljačom. U nedelju se IFF Porto Montenegro, koju su domaćini organizovali u saradnji sa modnom agencijom „Fabrika“, završen događajem „Tribute to Pierre Cardin“, kojim je obeležano sto godina od rođenja legendarnog Pjera Kardena.

Porto Montenegro

 

Međutim, trenutak kada su dizajneri i manekenke napustili „Synchro“ nije značio odlazak mode iz Porto Montenegra.

Porto Montenegro

 

Pogledi su, samo, preusmereni na izloge luksuznih radnji, koje se nižu duž Strada navale, a iz sezone u sezonu novi modni brendovi stižu u tamošnji “dream team” u kome su Boss, Cartier, Chopard, Dolce&Gabbana, Hublot, Rolex, Valentino, Dior...

Porto Montenegro

 

 

Komentari (0)

Loading