Lifestyle

Emina Jahović: Zašto je Portonovi ovog leta moja destinacija iz snova

Emina Jahović ne može da sakrije oduševljenje Portonovim

Emina Jahović: Zašto je Portonovi ovog leta moja destinacija iz snova

Popularno hit odmaralište Portonovi lepo je stajalo pop zvezdi Emini Jahović, baš kao što se može reći da je i ona lepo stajala njemu dok su se dve jake energije, kakve svako od njih nosi, odlično spojile prilikom njenog nedavnog boravka u ovom ekskluzivnom crnogorskom letovalištu.

Dušan Petrović

 

Emina je tamo pozirala i za prošlonedeljnu naslovnicu našeg magazina kada nam je otkrila da se prvi put obrela u ovom mestu, iako je to planirala ranije, ali ju je u planovima sprečila pandemija.

Dušan Petrović

 

Sada su se stekli svi uslovi da Emina i Portonovi zajedno zablistaju i desila se magija. Pevačica nam je priznala da nije zamišljala takav nivo udobnosti, luksuza i nezaboravnih trenutaka, a obišla je različite delove sveta.

Dušan Petrović

 

Ono što joj je ovog puta jedino bilo žao jeste to što nije povela sinove koji su imali obaveze jer je shvatila da Portonovi kao retko koje drugo odmaralište nudi mnoštvo sadržaja za mališane svih uzrasta, baš kao što je uporedo pronašla zabavu za sebe.

Promo

 

– Ljubaznost svih koji ovde rade nešto je što me je posebno oduševilo. Vidi se da su ljudi birani pažljivo, kao i da je ovde uloženo mnogo rada i truda kako bi turisti imali maksimalni ugođaj-rekla je Emina koja je u Portonovom iskusila čari restorana koje je opisala kao fantastične i plaže koje ističe kao čiste i prelepe.

 

Promo

 

Međutim, ono što je Emini naročito zapalo za oko bio je ekskluzivni „One&Only“ rizort čiji je spa centar odmah osvojio zvezdu i preporučuje ga svim vašim čulima.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading