Lifestyle

"Story" vam poklanja!

Autor: | 20/11/2017

"Story" vam poklanja!

Osvojite dva paketa Golden Rose proizvoda!

Make up brend GOLDEN ROSE predstavlja METALS seriju koja će vas sigurno oduševiti!

GR METALS MATTE METALLIC LIP CRAYON

Golden Rose uvodi nove melalne proizvode. Matte metallic ruž u obliku olovke je ruž koji omogućava prelaz između metalnih i mat boje. Poseduje jedinstvenu formulu kojo omogućava sedefasti sjaj i mat izgled za usne. Sadrži veoma posebne metalne bisere i svetlosno-reflektujuće pigmente, koji pružaju dugotrajnu izdržljivost i stvaraju intenzivnu boju na usnama i mat metalni efekat zahvoljajući svom sadržaju.

GR METALS METALLIC LIQUID EYESHADOW

Metals tečna senka za oči je dugotrajna senka, tekuće kremaste strukture, živih i metalnih boja. Biserni i metalni pigmenti koji reflektuju svetlost, pružaju blistav i svetli izgled. Ima laganu formulu koja klizi lako niz kapke i daje visoku mogućnost korišćenja boja. Nanesite tanki sloj i razmažite prstima. Za bolji rezultat držite oči zatvorene tokom sušenja.

GR METALS LIQUID GLOW HIGHLIGHTER

Ovaj jedinstveni tekući osvetljivač lako se nanosi na lice i ima laganu formulu koja odmah daje sjaj i svetlost licu. Ima teksturu zahvaljujući kojoj se može nanostiti u slojevima, kako bi se osiguralo do dobijete osvetljenje željenog stepena, od lagane svetloće do intenzivne svetlosti. Nanesite malu količinu proizvoda na oblasti koje želite osvetliti i povećati sjaj. Zatim omogućite do ostane na vašem licu, lagonim utrljavonjem vrhovima prstiju. Proizvod možete koristiti na jagodicama lica, sredini nosa, bradi, iznad usana i na čelu. Pogodan je za sve tipove kože i postoje 4 različite nijanse.

GR METALS METALLIC NAIL COLOR

Serija metalnih lakova za nokte sadrži veoma posebne metalne fine pigmente i bisere koji formiraju boju koja izgleda svetlo i metalno i omogucćvaju dugotrajnost. U seriji lakova za nokte nalaze se trend tonovi koji imaju intenzivnu moć pokrivanja .

Ova serija je dostupna u maloprodajnim shopovima Golden Beauty Shopovima, a više informacija pogledajte na www.gbs.rs

"Story" vam poklanja dva poklon paketa u kojima su po jedan Matte metallic ruž u obliku olovke, Metals Metallic Liquid senka, Metals Liquid Glow highlighter i Metals Metallic lak za nokte!

Ukoliko želiš da osvojiš ovaj poklon, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!