Lifestyle

iPhone X ponoćni događaj – Pozdravi budućnost

iPhone X  ponoćni događaj – Pozdravi budućnost

Groznica dolaska novog iPhone X pametnog telefona trese i Srbiju. Sve je spremno za veliku premijeru i na domaćem terenu, a prvi vlasnik novog iPhone-a X biće onaj ko prvi stigne ispred najnovije iStyle Apple Premium Reseller prodavnice na Terazijama 8, u noći između 23. i 24. novembra, tačno u ponoć. Zvaničan početak prodaje je zakazan za petak 24. novembar u iStyle prodavnicama.

Da se u redu ne čeka samo iz nužde, već i zbog zadovoljstva, ali i prestiža, najbolje pokazuje činjenica da je ovaj model pametnog telefona trenutno najtraženiji na svetu. Zbog predviđene velike zainteresovanosti za iPhone X, u prodavnici iStyle na Terazijama organizovan je poseban događaj. Naime, 23. novembra sa početkom u 23 časa, biće organizovan iPhone X ponoćni event, koji najavljuje dolazak iPhone-a X i mogućnost njegove kupovine u Srbiji, a prvih 50 kupaca uz svoj telefon dobiće i poklon.

Oni najnestrpljiviji su već rezervisali svoj model na http://www.istyle.eu/rs/iphone-x.html i imaće mogućnost da već 24. novembra u svom domu ili na radnom mestu uživaju u prvoj jutarnjoj kafi uz novi iPhone X.

Svima onima koji posete ponoćni specijalni iPhone X događaj, na raspolaganju će biti i asistencija prilikom aktivacije telefona, uz još mnoga iznenađenja.

Ovaj model odlikuje jedinstven dizajn, lakoća korišćenja i savršen spoj odabranog hardvera i softvera. iPhone X ima 5,8-inčni Super Retina HD ekran od ivice do ivice, sa HDR-om i True Tone tehnologijom, kao i kućište od najizdržljivijeg stakla ikada korišćenog na pametnom telefonu, sa profilom od hirurškog čelika. Bežično se puni, i otporan je na prskanje i prašinu. Tu su i dvojne kamere od 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike za sjajne fotografije pri slabom osveteljenju, TrueDepth kamera sa Portretnim načinom, i novom funkcijom Osvetljenje portreta, kao i napredno prepoznavanje lica koje omogućava sigurno otključavanje iPhone-a X jednim pogledom. Pokreće ga A11 Bionic, najmoćniji i najpametniji čip za pametne telefone na svetu, koji nudi svu snagu potrebnu za uživanje u igrama i aplikacijama proširene stvarnosti. Sa iPhone-om X započinje nova era iPhone-a.

Svi koji žele da isprobaju telefon i da se pridruže dočeku novog iPhone X, mogu prošetati 23. novembra uveče Terazijama i sami videti šta je to zbog čega se formiraju redovi i prave veoma popularni dočeci širom sveta.

Više informacija o iStyle Apple Premium Reseller-u možete pronaći na: www.istyle.rs