Promo

U LIDLU BESPLATNI KLIKERI UZ RAČUN

Kompanija Lidl Srbija je za svoje potrošače, sa fokusom na one najmlađe, pripremila kolekciju „The Fresh Heads“ klikera za sakupljanje. Klikeri sa različitim likovima voća i povrća biće dostupni od četvrtka, 6. oktobra u svim Lidl prodavnicama, koje će deci i roditeljima pomoći da na originalan način i igrom kreiraju zdrave navike u ishrani.

U LIDLU BESPLATNI KLIKERI UZ RAČUN

Promo

„The Fresh Heads“ kolekcija sadrži ukupno 24 klikera koje potrošači mogu sakupiti, tako što će za svaku kupovinu u Lidlu u vrednosti od po 1.700 dinara dobiti besplatno jedan kliker. Ukoliko taj isti račun sadrži neki od proizvoda iz BIO voća i povrća, stiče se pravo na maksimalno još jedan dodatni kliker.

Osim što je igra klikerima sama po sebi zabavna, likovi voća i povrća daju dobar način da roditelji deci približe razne vrste voća i povrća i njihove benefite, i može biti način da im pomogne u kreiranju zdravijih navika još tokom ranog detinjstva. 

 

„Inspirisani uvek svežom ponudom sa Lidl pijace, verujemo da ćemo kroz avanturu sakupljanja i igre klikerima doprineti da deca makar probaju, a nadamo se i zavole, što više voća i povrća“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović.

Banana Bane, borovnica Borko, limun Nadica samo su neki od likova iz bašte na klikerima koji će Lidlovi potrošači osim u prodavnici, moći i virtuelno da sakupljaju na „The Fresh Heads“ aplikaciji skeniranjem QR koda koji se dobija uz svaki kliker. U pratećoj ponudi mogu se pronaći vrećica za nošenje klikera i album. 

Sakupljanje klikera počinje od 6. oktobra i traje do isteka zaliha. 

Promo

 

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa više od 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 63 prodavnica u 35 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. i 2022. godinu. 

Kontakt za medije:

Dragana Milačak, RED Communication, Email: [email protected], Mob: +381 64 875 2671
Sara Trajković, RED Communication, Email: [email protected], Mob: +381 65 563 66 08
[email protected]
www.lidl.rs
Media centar LINK
Instagram Lidl Srbija

 

Komentari (0)

Loading