Promo

Dino Merlin nakon dve rasprodate Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

Oktobar će ostati upamćen kao mesec kada su se celom Hrvatskom orili bezvremeni hitovi Dine Merlina

Dino Merlin nakon dve rasprodate Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

Željko Vidinović

Rasprodatu dvoransku turneju sarajevski kantautor počeo je pre petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci, prošli vikend razgalio je Dalmatince u dupke ispunjenoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susednih zemalja koji su dve večeri zaredom do poslednjeg mesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osjeku i više od dva sata uglas sa svojim muzičkim idolom pevali pomno odabrane evergrin hitove iz njegove uspešne karijere koja traje gotovo 40 godina.
- Kao što bi rekla moja pesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam reči kojima bih obuhvatio sve ono što osećam. Zahvalan sam i privilegovan zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakom gradu, pa i ova poslednja dva dana u Osjeku, gdje su se sve ove duše stopile s mojim pesmama u zajedničkoj želji da delimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspelo nam je opet! I to je nešto što svakog umetnika gura napred, daje snagu i elan, i od čega nikada ne možeš da se umoriš - volim da sviram, pevam, i stvaram, još uvek me drži dečačka radoznalost. Nema ništa lepše od noći poput ovih, kazao je hitmejker nakon rasprodatog dvostrukog koncerta u srcu Slavonije.

Željko Vidinović

 

Željko Vidinović

 

Nakon osječkog trijumfa, rekorder koji iz meseca u mesec puni svaku dvoranu i arenu u kojoj gostuje, odlazi na sever Europe, gde obilazi Švedsku, sredinom novembra priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gdje ga u rasprodatoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju  3. decembra.

Željko Vidinović

 

Željko Vidinović

 

Samo nedelju dana kasnije, u subotu 10. decembra, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji.

Željko Vidinović

 

Željko Vidinović

 

A uspešnu godinu, koja ga je nakon duge pauze uzrokovane pandemijom, vratila u najdraži i najbliži kontakt s publikom zaključiće još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gde priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu.

Željko Vidinović

 

Željko Vidinović

 

Ni tada za Dina Merlina ne počinje predah, nego još jedan novi početak koji ga posebno raduje - nastavak turneje jer ga nestrpljiva publika gladna njegovog muzičko-scenskog spektakla željno iščekuje.

Željko Vidinović

 

Željko Vidinović

 

U tom planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, a sudeći prema interesu za ovih dosadašnjih sedam koncerata u prvom delu hrvatske turneje, koji su svi redom rasprodati u rekordnom roku,  svi ljubitelji dobre muzike i pozitivne vibracije žele iskusiti jedinstveni koncertni doživljaj s ovim muzičkim čarobnjakom u glavnoj ulozi.

Željko Vidinović

 

 

Komentari (0)

Loading