Promo

Agencija sa svrhom - Red Communication Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

U okviru Festivala društveno odgovorne komunikacije „Kampanje sa svrhom“ proglašene su najbolje društveno odgovorne kampanje u Srbiji

Agencija sa svrhom - Red Communication  Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno  odgovorne komunikacije

Promo

Najviše titula „Kampanja sa svrhom 2022“ ponela je agencija Red Communication i to za projekte „Tvoj pogled na svet“ za klijenta Roche, „Bori se ženski“ za klijenta Novartis, „Život u kesi“ za klijenta Lidl Srbija, kao i „Ubaci. Nastavi igru“ za klijenta Sport Time i brend Nike.

Nagrade „Kampanje sa svrhom“ dodeljene su ove godine po drugi put, na Međunarodni dan deteta, 20. novembra, na svečanosti u Beogradu, dok je Red Communication bio među dobitnicima ovog priznanja i prošle godine. Najveći broj titula na ovogodišnjoj manifestaciji „Kampanja za svrhu“ još jedna je potvrda u nizu za agenciju koja za samo osam godina svog
rada iza sebe ima zavidan broj uspešno realizovanih korporativnih, CSR i brend kampanja za domaće i međunarodne klijente iz različitih industrija.

Poput boje u nazivu agencije, ljubav i strast su upravo ono što pokreće Red Communication u kreiranju i vođenju marketinških kampanja, pogotovo za projekte koji za cilj imaju unapređenje i dobrobit celog društva, kako bi svet u kome živimo postalo bolje mesto za sve. U prilog posvećenosti društvenoj odgovornosti govori i činjenica da Red Communication u svom portfoliju ima značajan broj CSR projekata nagrađivanih priznanjima domaćih i regionalih strukovnih manifestacija kao što su UEPS, BalCannes i Kaktus u organizaciji Marketing mreže.

Upravo je u kategoriji Društveno odgovorna integrisana kampanja, početkom novembra agencija osvojila i ovogodišnju nagradu KAKTUS 2022 za kampanju „Tvoj pogled na svet“, u potpunosti osmišljenu i realizovanu za klijenta kompaniju Roche.

Na istoj svečanosti, Red Communication se mogao pohvaliti i nagradom KAKTUS Rising star koja je pripala Dragani Milačak, Senior PR menadžerki agenije.

Komentari (0)

Loading