Promo

Nezaboravni prvi rođendan Tike shopa

Nezaboravni prvi rođendan Tike shopa

Beogradski hram patika, Tike shop, proslavio je svoj prvi rođendan velikom žurkom u društvu mnogobrojnih poznatih ličnosti, sportista, novinara i ljubitelja najaktuelnijih modela patika svetskih brendova. Party je bio u Tike stilu – originalan.

Rođendanska žurka počela je u podne, repertoarom čuvenog Timbe-a iz grupe Bad Copy, da bi miksetu kasnije preuzeli talentovani DJ Laki i DJ Rokam. U večernjim satima, za odličnu atmosferu pobrinuli su se momci iz rep grupe THCF, BeGe Fank u tandemu sa DJ BKO sa svojim jedinstvenim stilom zvuka, kao i Marko Luis i poznati beatboxer Sick Prime.

Žurka je dostigla vrhunac kada je Freestyle Streetballer Triki uzeo loptu i odlučio da pred svima postavi novu disciplinu i uđe u Ginisovu knjigu rekorda u vrtenju lopte na nozi u joga pozi.

Tike se potrudio da povodom svog rođendana obraduje i naše najmlađe sugrađane. Na humanitarnoj aukciji ponuđen je specijalno dizajniran model Nike Cortez patika, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, košarkaš Partizana Novica Veličković i drugi.

Sva prikupljena sredstva sa aukcije biće donirana centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.

Beogradski hram patika - TIKE shop nalazi se u ulici Kralja Petra, i to ne slučajno. To je jedna od najstarijih gradskih ulica i predstavlja svojevrsnu izložbu beogradske arhitekture na otvorenom. U njoj je, na potezu od samo jednog kilometra, skoncetrisana mešavina stilova koje je verovatno nemoguće videti bilo gde u Evropi - barok, akademizam, secesija, art deko, modernizam, orijentalni stil. Tike shop jedinstve je u regionu po mnogo čemu – ponudi, ambijentu, odnosu prema kupcima, komunikaciji ali i po dugim redovima koji se tokom noći formiraju ispred prodavnice u kojima sneaker freak-ovi čekaju jutro kako bi prvi dosli do svog omiljenog limitiranog modela patika.