Lifestyle

Proslava legendarne Air Max siluete

NIKE AIR MAX CELEBRATION POWERED BY THE SPOT

Proslava legendarne Air Max siluete

Promo

Kraj aprila doneo nam je uzbudljiv i dinamičan događaj na veliko oduševljenje svih pripadnika Sneaker kulture i legendarnog Air Max-a.

Na talasu serijala proslava ovog modela, The Spot i brend Nike su se 29. aprila 2023. godine organizovanjem proslave Air Max siluete, pridružili brojnim metropolama širom sveta, koje obeležavaju 36 godina dominacije Air Max legende.

Promo

 
 

Često ćemo pročitati da je moda prolazna, ali stil večan. Međutim, Air Max fanovi bi sigurno rekli da je upravo ovaj model uvek aktuelan i neprolazan. Neizostavan deo čitave jedne subkulture koja ima svoja jedinstvena pravila i norme. Biti upečatljiv i drugačiji, biti unique. Kao što je i ova silueta, koja je vremenom menjala oblik i boje ali ne i svoju prepoznatljivu formu. Obožavaoci ovih patika su svakako zauzeli svoje mesto u istoriji kao modni sladokusci istančanog ukusa.

Promo

 

AIR MAX WORKSHOP

 

Svi posetioci ovogodišnje proslave, koja se održala u Shopping Centru Rajićeva imali su mogućnost da budu deo Air Max Workshop-a powered by The Spot, da oslikaju i kreiraju svoju siluetu AIR MAX patike. Učesnici Nike Workshop-a dobro su se zabavili kreirajući svoj jedinstven dizajn, mogli su se videti animal print, pastelni dizajn, simboli Beograda, neonski detalji, a pojedini učesnici radionice kreirali su patike sa motivima iz popularnih crtanih filmova. Prisutni su imali priliku da ostavljanjem stikera, glasaju za svog favorita, a finalne pobednike je proglasio žiri sastavljen od pasioniranih kolekcionara i odličnih poznavalaca ovog kultnog modela patika. Pobednik je dobio glavnu nagradu, Air Max patike po izboru u The Spot radnji.

Promo

 


AIR MAX HISTORY EXPERIENCE

 

Posebna poslastica za posetioce eventa je bila postavka AIR MAX History Experience, koja je omogućila zaljubljenicima u legendarnu siluetu, da zakorače u prošlost i da prođu kroz vremeplov, počevši od 1987. godine i Nike-ovog Air Max prvenca, i pogledaju razvoj siluete kroz više od tri decenije do ikone stila kakav ima danas.

Promo

 
 

Najvernije fanove ali i prolaznike je oduševila impresivna izložba kolekcionarskih modela Air Max-a. Posetioci izložbe divili su se raritetnim modelima a neki od njih su se prisetili „prošlih vremena“ i modela koje su nekada nosili.


DJ FRESTYLE BATTLE

Ceo događaj začinjen je uz DJ Freestyle Battle gde su se uz najbolji vajb tokom tri sata nadmetala četiri DJ-a: DJ Vuk Vukosavljević, DJ Alex Bojović, DJ Una Andrea i DJ Anyushka. Prisutni su đuskali i uživali u njihovom energičnom performansu i sunčanom danu.

Promo

 
 

NOVI AIR MAX MODELI

Na proslavi je svečano otkrivena i nova Nike Air Max 90 Futura patika koja predstavlja najnoviji dodatak Air Max porodici, koja po svojim performansama predstavlja korak napred u sneaker revoluciji. Ovaj model kao i druge novije modele Air Max patika kao što su Air Max 90, Air Max Tailwind, Air Max 270, Air Max 95 i Air Max 97 posetioci su mogli da isprobaju i kupe u The Spot radnji, na 2. spratu Rajićeva Shopping Center-a.

Promo

 

Najupečatljiviji utisak nakon eventa je da ovaj kultni model još jednom potvrđuje svoj status kao vanvremenski fenomen koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i okuplja one koji vole dobru zabavu.

Promo

 

 

GALERIJA

Promo

 

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading