Lifestyle

Bata Spasojević najavljuje neviđeni spektakl: Kolekcija "Infinity" pomeriće sve granice

Jedan od najpoznatijih modnih dizajnera Bata Spasojević, sada već tradicionalno, kolekciju za proleće/leto 2023. premijerno će predstaviti publici u Beogradu

Bata Spasojević najavljuje neviđeni spektakl: Kolekcija "Infinity" pomeriće sve granice

arsic marko

Muško/ženska kolekcija  kojoj će motiv biti beskonačnost u svakom smislu te reči koji možemo pronaći u malim, ali i važnim životnim stvarima, bilo da je u pitanju zdravlje, ljubav, posao ili stil odevanja biće prikazana u novootvorenoj Palati umetnosti "Madlena" Zepter na Dedinju 25. maja.

Veljko Lalović

 

Veljko Lalović

 

U potpuno drugačijem ambijentu, svojevrsnom muzeju umetnosti Bata Spasojević ovom kišovitom proleću odlučio je da da malo boje, podstakne nas da razmišljamo pozitivno, volimo i verujemo.
- Kolekcija na kojoj sam predano i sa puno ljubavi radio prekinula je tuga koja je nedavno zavila u crno celu našu državu. Naziv nove kolekcije, nekako je došao sam po sebi baš u tim trenucima - "Infinity", kao vera u večnost i beskraj života ali i modu kao njegov neizostavni deo - otkriva Bata Spasojević.

Veljko Lalović

 

Veljko Lalović

 

Svaki komad Batinog modnog brenda "Individual" koji će ljubitelji mode imati priliku da vide te večeri, odiše beskrajnim mogućnostima da se sami kroz njih predstavimo i dočaramo ono što jesmo u trenutku.

- Modu možemo da razumemo samo ukoliko uz ono što nam je ponuđeno pronađemo  i damo joj lični pečat. Beskrajna potraga za onim što sami nosimo u sebi, te večeri biće samo upotpunjena mojom vizijom neprolaznog. Svako od nas u sebi mora da pronađe ono što ga ispunjava, da pronađe ono magično što će ga učiniti večnim. Odevne komade koje sam pripremio vidim kao "začin" i cilj mi je da dopunim ono što svako od nas vidi kao njegov put u beskonačnost - dodaje jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, koji najavljuje da će 25. maja u Palati umetnosti "Madlena" okupiti istinske ljubitelje mode iz svih sfera života.

Veljko Lalović

 

Veljko Lalović

 

Veljko Lalović

 

I za predstojeću sezonu, Bata je odlučio da ostane dosledan sebi u pogledu odabira isključivo najkvalitetnijih materijala, sa posebnim dezenima prepoznatljivim za njegove komade.
- Moja poruka, koju ću pokušati da pošaljem i te večeri jeste - potrudite se da sve u čemu uživate, radite bez ograničenja, budite svoji, posebni i zadovoljni. Prvi korak ka tome neka bude magija beskonačnosti uz poštovanje pravih vrednosti - poručuje Bata Spasojević i obećava vizuelno modni spektakli za pamćenje.

 

Komentari (0)

Loading