Lifestyle

Dva nova seruma iz La Roche-Posay laboratorije: Serumi za obnavljanje kože lica i borbu protiv podočnjaka

Beograd, maj 2023 - Serumi su poslednjih godina zauzeli važno mesto u kozmetičkim ormarićima, pre svega zbog efikasnosti u tretiranju specifičnih problema i lagane teksture koja se lako uklapa u svaku skincare rutinu.

Dva nova seruma iz La Roche-Posay laboratorije: Serumi za obnavljanje kože lica i borbu protiv podočnjaka

Promo

Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka, par moćnih kapi iz pipete zaista pravi razliku, u šta će vas uveriti i dva noviteta iz La Roche-Posay laboratorije.

Ovog proleća, u naše apoteke je stiglo dugo iščekivano pojačanje omiljene Cicaplast linije – Cicaplast B5 serum za lice spas za dehidriranu i nadraženu kožu bez sjaja. A za nežni predeo oko očiju stručnjaci francuskog dermokozmetičkog brenda razvili su Hyalu B5 serum za područje oko očiju, koji tamne fleke i bore koriguje već nakon dve nedelje.

Promo

 

 

OBNOVLJENA KOŽA LICA I MANJE CRVENILA

 

Ako imate osetljivu kožu ili posle estetskog zahvata želite nešto što će je momentalno umiriti i regenerisati,  Cicaplast B5 serum je pravo rešenje. On sadrži hijaluronsku kiselinu i 10 %  vitamina B5 (poznatog i kao pantenol), koji u tandemu rade na obnovi oštećene kožne barijere, te intenzivno hidriraju kožu. Nekomedogena formula koja sadrži i glicerin, termalnu vodu bogatu mineralima i probiotike, te pomaže koži u jačanju kožne barijere i zaštiti od dodatne nadraženosti i isušivanja čineći kožu punijom, sjajnijom i bolje hidriranom.

Serum praktično formira štit od štetnih uticaja iz okruženja kojima je naša koža svakodnevno izložena. Potrošački testovi su potvrdili da poboljšava kvalitet kože već od prvog dana upotreba (1) i trenutno pruža intenzivnu hidrataciju. Barijera kože je obnovljena nakon samo jednog sata(2), a 73% žena je primetilo smanjeno crvenilo(3).

Promo

 

 

 

DVE KAPLJICE I MINUT PAUZE

Ovaj hipoalergeni serum pogodan je i za veoma osetljivu kožu. Namenjen je svakodnevnoj hidrataciji, a naročito je blagotvoran nakon kozmetičkih tretmana i estetskih zahvata, jer mu možete verovati da će ubrzati regeneraciju kože, ne izazivajući dodatne probleme ni iritacije. Dovoljno je naneti  1-2 kapljice na lice i vrat ujutru i uveče, a onda sačekati jedan minut pre nego što nanesete ostale proizvode u zavisnosti od potreba. To može biti Age-Correct anti-age krema za negu lica sa SPF50, iz Anthelios linije, koja u toplim danima pruža neophodnu UV zaštitu.

 

Promo

 

 

Na krilima uspeha svojih seruma za lice (Retinol B3, Vitamin C10, Hyalu B5) koji su u beauty svetu stekli mnogo poklonika, brand La Roche Posay je razvio i prvi serum za negu nežnog predela oko očiju. 

Hyalu B5 serum za područje oko očiju se odlično pokazao u borbi protiv tamnih podočnjaka i bora „smejalica“, a formulisan je tako da ne iritira ni najosetljiviju kožu.  Tamni krugovi i bore su manje vidljivi već posle 2 nedelje korišćenja, dok su  kapci vidno zategnutiji nakon samo 6 nedelja. Za to je zaslužna visoka koncentracija aktivnih sastojaka: čiste hijaluronske kiseline, vitamina b5 i 10% kompleksa (kofein, vitamin b3, hepes) za negu područja oko očiju. Serum se jednostavno nanosi ekskluzivnim aplikatorom sa metalnom kuglicom koja hladi i nežno masira ovaj deo lica, smanjujući otečenost.

 

Oba seruma su već u apotekama i predlažemo da ih što pre isprobate. Lagane formule naročito će prijati u toplim danima koji dolaze, a koži će pružiti potrebnu hidrataciju i blistav, odmoran izgled.

 

Više informacija o Cicaplast B5 serumu i Hyalu B5 serumu za područje oko očiju potražite na zvaničnoj stranici brenda.

 

Cicaplast B5 serum, preporučena maloprodajna cena 4.390,00 rsd

Hyalu B5 serum za područje oko očiju, preporučena maloprodajna cena, 3.550,00 rsd

 

 

[1]
                        [1] Potrošački test, 94 osobe.

[2]
                        [2] Instrumentalno ispitivanje na 25 žena

[3]
                        [3] Samoprocena, 50 žena.

Komentari (0)

Loading