Promo

Najveće muzičke zvezde spajaju se na jednoj bini: Veče koje Beograd sa nestrpljenjem očekuje

Apolon božanskog glasa, grčki superstar i globalna senzacija Nikos Vertis, prirediće nezaboravan koncert beogradskoj publici 29. juna na stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a

Najveće muzičke zvezde spajaju se na jednoj bini: Veče koje Beograd sa nestrpljenjem očekuje

Promo

Domaća publika imaće priliku da po prvi put uživa u dobro poznatim melodijama ovog vrsnog izvođača, budući da su pojedini srpski pevači, među kojima su i Aco Pejović i Saša Kovačević, prepevali neke od njegovih pesama, o čemu je Grk nedavno govorio za srpske medije.

- Pesme Ace i Saše na srpskom zvuče predivno. Oni su predivni umetnici i njihov način pevanja je vrlo lep. To je najvažnija stvar kad date svoje pesme nekom drugom umetniku i izvođaču, da oni tu pesmu izvedu srcem. Drago mi je i jako sam srećan da su to moji prijatelji uradili tako dobro – rekao je Vertis tom prilikom.

Promo

 

Na beogradskom koncertu pridružiće mu se upravo Kovačević kao specijalni gost, što je jedinstvena prilika da čuveni pevačev hit „Živim da te volim“ publika čuje i u originalnoj Nikosovoj izvedbi - „Thelo na me nioseis“.

Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, a ubrzo i širom sveta. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući „Pos Pernao Ta Vradia Mou“, „Mono Gia Sena“ i „An Eisai Ena Asteri“. Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Promo

 

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Komentari (0)

Loading