Promo

Na kioscima je "Srećna žena”: Više od 250 praktičnih saveta za samo 80 dinara!

I ovog puta brinemo o vašem zdravlju

Na kioscima je "Srećna žena”: Više od 250 praktičnih saveta za samo 80 dinara!

Promo

Leto je na izmaku i većina ljudi se već vratila s odmora. Deca su baš na dan izlaska ovog broja krenula u školu, pa ako ste roditelj, verovatno vam novčanik to nije baš najbolje podneo. Zato smo u ovom broju za vas pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da uštedite i do dve hiljade evra za samo godinu dana, a da se pritom ne odreknete ničega što vam je zaista važno.

I ovog puta brinemo o vašem zdravlju – otkrivamo kako da se izborite sa menopauzom, koje biljke možete da koristite za negu kože, zašto treba da podignete noge uvis ako imate proširene vene i zbog čega bi što pre trebalo da uvrstite kivi u ishranu.

Promo

 

Znamo i kako da preuredite svoj dom sa vrlo malo novca, koje cveće da stavite na terasu kako bi sve pucalo od šarenila tokom jeseni, a pobrinuli smo se i da vam uposlimo moždane vijuge preporukama za knjige i serije, kao i enigmatskom stranom.

To, naravno, nije sve – među stranicama novog broja čeka vas još mnogo praktičnih saveta, zato trknite do kioska i nabavite svoj primerak na vreme!

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading