Promo

SKECHERS x DOJA CAT: DOJA’LITE kolekcija je pred vama

Skechers predstavio kolekciju sa Doja Cat

SKECHERS x DOJA CAT: DOJA’LITE kolekcija je pred vama

Promo

Ova mačka više nije u džaku…

Svetska zvezda Doja Cat – koja je proglašena za prvu Skechers rezidencijalnu umetnicu i koja je probila led kroz prošlog proleća - ne samo da izbacuje novi album i kreće na turneju već je lansirala i svoju prvu kolekciju patika u saradnji s poznatim brendom iz Los Anđelesa.

Kako proširuje svoju saradnju sa ovom višestruko nagrađivanom umetnicom, Skechers s oduševljenjem predstavlja novu Skechers x Doja Cat kolaboraciju, koja je dostupna od 28. septembra.

Promo

 

 

Doja Cat o saradnji: Sjajan je osećaj biti u mogućnosti da kreiraš svoj model patika u saradnji sa Skechersom. Dizajnirati nešto inspirisano legendarnim patikama koje su nekada nosile zvezde – Britney Spears i Christina Aguilera – čini da se osećam kao da sam deo istorije.

 

Skechers x Doja Cat Behind the Scenes Video:

 

 

 

Premijerna kapsula kolekcija Skechers x Doja Cat osmišljena je kako bi ispunila svu vašu modnu nostalgiju s početka 2000-ih kroz pogled Doje Cat na Skechers D’Lites® patike, koje je prvi put nosila tokom svog nastupa na Coachelli 2022. Kultni stil patika postaje „Doja Cat-ifikovan” mešanjem različitih materijala, kao što su vrhunska meka koža s primesama lakovane kože i mreže, niz živopisnih i neutralnijih boja, kao i prepoznatljivi Skechers x Doja Cat logo.

 

Uz novu kolekciju patika, Doja Cat predstavlja i svoju najnoviju Skechers kampanju koja takođe nosi njen snažan kreativni otisak. Fanovi dobijaju uvid u Dojin način da predstavi jednostavnost, u smislu korišćenih boja, kao i igranja s raznim elementima koji kolekciji daju nesvakidašnji izgled.

Promo

 

Doja Cat o kampanji: Za ovu kampanju radila sam sa Skechersom na stvaranju vizuelnih elemenata koji su bili jednostavni, umetnički usmereni, pomalo blesavi… i sve vreme smo istraživali različite elemente poput plamena, spaljenih tekstura i onoga što ostane posle plamena.

 

Skechers x Doja Cat kolekciju, kao i sve prateće elemente, možete pogledati ovde.

SKECHERS x DOJA CAT: DOJA’LITE

Kao Skechers rezidencijalna umetnica, svetska zvezda blisko je sarađivala s dizajnerskim timovima kako bi promenila izgled Skechers D’Lites®, transformišući kultne i dobro poznate patike u robusniji i moderniji model. I u pravom, klasičnom Skechers fazonu, stil se nikada ne žrtvuje zbog udobnosti – svi Doja’Lite modeli izrađeni su od Skechers Air-Cooled Memory Foam® mekanih uložaka.

 

Moderan izgled klasičnog stila prvo je što vidimo na ovom Doja’Lite modelu patika, koje se sastoje od vrhunske meke kože, pravog antilopa i elegantnog mrežastog gornjeg dela, kao i đona u metalikmermernoj ili prozirnobisernoj boji.

Promo

 

Promo

 

Ovaj Doja’Lite model patika na vezanje ima vrhunsku lakovanu kožu i elegantni mrežasti gornji deo, zajedno s jedinstvenim đonom boje metalikmermera.

Promo

 

Promo

 

Stvoren da privlači pažnju, Doja’Lite model boje lavande napravljen je od vrhunske lakovane kože s teksturom zmijske šare, a ima elegantan mrežasti gornji deo i debeo đon, uz dašak boje dok samouvereno koračate u njima.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading