Promo

REdefiniši svoj stil

U Beogradu, u prelepom ambijentu jednog beogradskog restorana održana je promocija nove kolekcije kultnog brenda MONT.

REdefiniši svoj stil

Miodrag Todorović

U Beogradu, u prelepom ambijentu jednog beogradskog restorana održana je promocija nove kolekcije kultnog brenda MONT. Događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti i medija koji su imali priliku da ekskluzivno vide i probaju nove modele, ali i da iz prve ruke, od dizajnera čuju više detalje o kolekciji.

U modnom svetu, sve dolazi i prolazi, ali neki brendovi ostave neizbrisiv trag i ostanu urezani u kolektivnom sećanju. Takav je slučaj sa brendom Mont, čije je ime krajem prošlog veka bilo sinonim za kvalitet i stil. Iako ovaj legendarni brend na našem tržištu nije bio prisutan više od dve decenije, pre dve godine se, zahvaljujući kompaniji Sport Vision, vratio na velika vrata pod sloganom RE:BORN. Nove RE:BORN komade sa upečatljivim i modernim stilskim izrazom, ponosno su nosili kako ljubitelji jedinstvenog stila, tako i poznate ličnosti, ali i poznavaoci mode.

Miodrag Todorović

 

Sada, posle dve godine, predstavljena je nova RE:DEFINE kolekcija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kolekcija elegantno-sportskih prsluka i jakni za svaku priliku, inovativnog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala, goste događaja osvojila je na prvi pogled. 

Posebnu pažnju privukle su lightweight jakne koje su neizostavan modni komad ove sezone. Pored toga što su tople, ove jakne su i izuzetno praktične i lagane - mogu jednostavno da se spakuju u svoju vrećicu i ponesu bilo gde. Oduševljenje su izazvale i warmth-enhanced jakne, koje su savršen spoj stila i udobnosti za hladne dane. Neki od modela dolaze sa tregerima koje omogućavaju da jednostavno skidanje jakne kad postane previše toplo, čineći je savršenom za sve sezone. 

Miodrag Todorović

 

RE:DEFINE kolekcija osim što pruža vrhunski kvalitet, odličan je izbor za svaku priliku - bilo da se spremate za opušteni vikend, izlet ili provod. Dodajte svoj omiljeni šal, modni ili sportski detal,j i ove jakne će vam omogućiti da bez reči komunicirate svoju autentičnost i diktirate trendove. 


Novu RE:DEFINE kolekciju potražite u Sport Vision maloprodajnim objektima, kao i u Sport Vision online shop-u!

Miodrag Todorović

 

 

Komentari (0)

Loading