Lifestyle

Vrhunski ORL hirurg dolazi u Srbiju!

Autor: | 19/02/2018

Vrhunski ORL hirurg dolazi u Srbiju!

U MediGroup Opštoj bolnici svetski poznati tim ORL hiruga na čelu sa dr Rajanom Ozbornom

Naša zemlja naći će se još jednom na prestižnoj listi zemalja koje su imale priliku da ugoste jednog od najcenjenijih medicinskih eksperata današnjice – dr Rajana Ozborna (dr. Ryan Osborne), međunarodno priznatog ORL hirurga. Dr Ozborn, koji dolazi sa "Ozborn“ instituta u Los Anđelesu, poznat je po svojim metodama lečenja najkomplikovanijih tumora glave i vrata, zatim invazivnih procesa pomenute regije, kao i po uspešnom obavljanju endoskopske dijagnostike i endoskopskih operativnih tehnika.

Dr Ozborn će od 19. do 23. februara u Opštoj bolnici MediGroup u Beogradu, zajedno sa svojim stručnim timom, obavljati specijalističke ORL preglede, primenjujući najnaprednije i minimalno invazivne tehnike u lečenju oboljenja glave i vrata, jedinstvene u ovom delu sveta.

Ovakve posete stručnjaka od velike su važnosti kako za pacijente koji dobijaju priliku za razrešenje svog zdravstvenog problema, tako i za razvoj domaćeg zdravstva, koje biva unapređeno neprocenjivim znanjima i iskustvima stranih stručnjaka.

Ozborn institut za lečenje oboljenja glave i vrata (OHNI) je međunarodno priznat kao centar izvrsnosti za inovativne i napredne tretmane oboljenja uha, grla i nosa, tumorske procese regije glave i vrata, pljuvačnih žlezda kao i glasnih žica.

Stručni tim na čelu sa dr Ozbornom uspešno se bavi i poremećajima sluha i govora kao i estetskom i funkcionalnom nazalnom i facijalnom hirurgijom.