Promo

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Osvojite tri pristupa za online seminar + knjigu Dragane Jovanović za download!

Dragana Jovanović na 25. Danu za vas predstavila svoj novi program ZEN in Business!

Dragana Jovanović je ponovo na svom tradicionalnom događaju za žene Dan za Vas u nedelju, 4. februara u beogradskom hotelu Tulip Inn, okupila žene svih generacija koje došle u posebno velikom broju kako bi prisustvovale promociji novog programa Dragane Jovanović - ZEN In Business.

- Balans koji želimo da postignemo unutar sebe se danas postiže radom na sebi. Upravo je to razlog zbog koga smo organizovali 25. Dan za Vas – da vas podsetimo da brinete o sebi i da preuzmete odgovornost za život kakav želite da živite! Iako je malo vremena i puno obaveza, moja je želja bila da učesnicama na Danu za Vas pokažem neke jednostavne i kratke načine kako da se opuste i napune energijom u toku dana. To su mikrovežbe koje mogu da se koriste u toku radnog vremena, a i kod kuće, a koje su zajedno sa vežbama iz moje Office Yoge, uz moja autorska četri Rituala za dan pun energije, sastavni deo mog novog  online seminara ZEN In Business. Tehnike koje ovde možete da naučite lake su za svakodnevno izvođenje, na radnom mestu, u sklopu radnog vremena, ali i u svim situacijama u toku privatnog života. Samo 15 minuta svakodnevne primene alata iz ovog seminara poseduju moć da vam iz korena unaprede i promene život - istakla je nakon svog 25. po redu eventa Dan za Vas Dragana Jovanović , renomirani health, life i business kouč i trener za lični razvoj i regionalni lider u području antistresnih seminara za poslovne ljude.

- Zahvalna sam svim učesnicama koje su ponovno do poslednjeg mesta ispunile salu i učestvovale u promociji mog novog programa ZEN In Business i mog istoimenog priručnika i nove knjige. ZEN In Business program namenjen  je svim poslovnim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i kao takav, neizostavna je potreba svih nas koji želimo da ostvarujemo svoje želje i idemo u korak sa savremenim ritmom života -  zaključila je Dragana Jovanović uz koju su ispred brojnih učesnica zanimljive radionice održali i drugi predavači i predavačice, a sve u partnerstvu sa Merkur Osiguranjem Srbija i Grand Aromom.

Sve o  ZEN In Business  online seminaru i programu Dragane Jovanović možete da pronađete OVDE!

Ukoliko želite da osvojite navedeni poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici