Lifestyle

Iza kulisa Festa 2018: Guru dobre zabave zagrejao atmosferu (foto)

Autor: | 26/02/2018

Iza kulisa Festa 2018: Guru dobre zabave zagrejao atmosferu (foto)

Otkrivamo kako je guru dobre zabave Gorči razdrmao poznate zvanice i napravio sjajan provod na ovogodišnjem Festu

Da im i te kako nedostaje vremena za razbibrigu i da poput anonimnih ljudi vole da se opuste, predstavnici političkog vrha, ali i brojni umetnici pokazali su u VIP sobi Sava centra pre početka ovogodišnjeg Festa, kao i na zabavi zatvorenoj za javnost koja je usledila posle zvaničnog programa.

Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić, koja je na otvaranje Festa ponela kreaciju našeg dizajnera Igora Todorovića, stigle su sa prijateljicom i bez želje da komuniciraju o ozbiljnim temama, vidno se opustile i dopustile popularnom guruu dobre zabave Gorčiju da ih zabavlja duhovitim dosetkama.

Za razliku od brojnih političkih lidera, Brnabićeva je pokazala da i te kako ima smisla za humor, pošto je na Gorčijevu izjavu kako su te večeri izabrali dosta sličan stajling, nasmejano odgovorila kako se u potpunosti slaže.

Jedan od članova žirija Festa, Gordan Kičić i te kako ima razloga za nazdravljanje, jer je u toku priprema njegovog novog filma, a sa svojom suprugom Zoranom nije odoleo časici Gorkog lista, dok je mladi glumac Slaven Došlo kao i uvek izazvao pravu buru među pripadnicama lepšeg pola koje su se utrkivale da se fotografišu sa njim.

Izuzetno raspoloženi ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ostao je na zabavi skoro do samog kraja, a ništa manje željna provoda nije bila ni gradska sekretarka Ivona Jevtić koja je mnoge iznenadila smelom večernjom toaletom.