Lifestyle

Osvojite 3x2 karte za film “Izgrednici”

Osvojite 3x2 karte za film “Izgrednici”

FILM PODRŽALI:

Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

DISTRIBUCIJA: 

TARAMOUNT FILM

IZGREDNICI

Premijerno na FESTU 01. marta 2018.

U bioskopima od 8. marta 2018.

Režija: Dejan Zečević
Uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević
Scenario: Đorđe Milosavljević
Žanr: Drama, triler
Producent: Nikolina Vučetić Zečević       
Produkcijska kuća: Biberche
Institucionalna podrška: FilmSki centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Film "IZGREDNICI", rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića a u režiji Dejana Zečevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.  U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević. Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama. Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

Ukoliko želite da osvojite karte za projekciju u bioskopu Tuckwood, subota u 19:15h, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.