Promo

Formula radosnog leta Eucerin® zaštita + poklon!

Formula radosnog leta Eucerin® zaštita + poklon!

Dani provedeni napolju, na plaži, u šetnji ili sportskim aktivnostima, dragoceni su za fizičko i psihičko zdravlje. Za decu, to je vreme kada stvaraju bazu sigurnosti i samopouzdanja, a za odrasle period u kom se oslobađaju stresa i obnavljaju snagu neophodnu za sve životne izazove.

Ali, uslov da to vreme ostane bezbrižno je da se tokom boravka na suncu pridržavamo pravila odgovornog ponašanja na suncu koja podrazumevaju izbegavanje direktnog izlaganja suncu između 10 i 16 časova, bogato nanošenje preparata za zaštitu od sunca pola sata pre izlaganja i svaka dva sata nakon toga i nošenje odeće sa dugim rukavima i nogavicama, šešira širokog oboda i kvalitetnih sunčanih naočara.

Ova pravila mogu se svesti na još jednostavniju formulu: kontrolisano izlaganje + zaštita, a uspešnom je čini adekvatan izbor preparata za zaštitu od sunca prema individualnim i specifičnim potrebama kože.

Eucerin® linija za zaštitu od sunca, obuvata kreme, fulide, gelove, losione i sprejeve za lice i telo, koji su rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja. Već mnogima poznati kao pouzdani i efikasni, ovi preparati posebni su i po tome što su formulisani prema potrebama kože, bilo da je u pitanju masna, suva, osetljiva, koža sklona alergijama ili koža kojoj je potrebna zaštita od fotostarenja. Eucerin® linija za zaštitu od sunca, takođe, sadrži i preparate specijalno formulisane prema osobenostima i potrebama dečje kože, a pojedini preparati iz bogate ponude univerzalnih Eucerin® preparata za zaštitu od sunca, formulacijiom ili načiom nanošenja, više odgovaraju potrebama muške odnosno ženske kože.

Zajedničko za sve preparate iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca, jeste da pružaju veoma visoku i pouzdanu UV i biološku zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja na kožu. Fotostabilni sistem filtera u ovim preparatima pouzdano štiti od opekotina, dok Likokalkon A deluje protivupalno, antioksidativno, štiti ćelije kože od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima i stimuliše prirodne mehanizme obnove DNK ćelija kože. Ova formulacijska osnova nadograđena je u određenim Eucerin® preparatima za zaštitu od sunca aktivnim sastojcima koji izlaze u susret specifičnim i individualnim potrebama kože.

Jednom rečju, uz preparate iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca radosno i bezbrižno leto, i za decu i za odrasle, može da počne! Tim pre što vas uz kupovinu iz Eucerin® preparata za zaštitu od sunca sada u Eucerin® partner apotekama očekuju atraktivni pokloni!

Ponuda traje dok traju zalihe.

  • Uz kupovinu bilo koja dva Eucerin® preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijate atraktivnu torbu za plažu
  • Uz kupovinu jednog Eucerin® preparata za zaštitu od sunca za odrasle kao poklon sleduje vam moderna, ženstvena ešarpa ili uniseks naočare za sunce
  • Uz kupovinu jednog Eucerin® preparata za zaštitu od sunca za decu na ćete dobiti set za tenis na plaži

Ukoliko već nemate svoj omiljeni Eucerin® preparat za zaštitu od sunca, posavetujete se s apotekarom.

Autor: Story.rs
Foto: Eucerin promo

Komentari (0)

Loading