Lifestyle

Promocija zdravog načina života i rekreacije: Balans+ samouslužne stanice za bicikliste širom Srbije

Promocija zdravog načina života i rekreacije: Balans+ samouslužne stanice za bicikliste širom Srbije

U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, Imlek je započeo akciju postavljanja samouslužnih servisa za bicikle širom Beograda, koja će se tokom godine nastaviti i po gradovima širom Srbije.

Svi ljubitelji biciklizma od danas će bti u prilici da tokom vožnje Adom Ciganlijom na dve lokacije provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. Ada Ciganlija je prepoznata kao jedno od omiljenih mesta okupljanja rekreativnih biciklista, ali i svih onih koji žele da se barem na kratko izmeste iz gradske gužve i u prirodi pronađu balans, zbog čega je ovo prva lokacija u Beogradu koja je postala bogatija za dve samouslužne servisne stanice za bicikliste.

Svaka sportska aktivnost, pa tako i biciklizam, pozitivno utiče na otklanjanje stresa nakon brojnih obaveza sa kojima se susrećemo tokom radne nedelje. Pored toga, uobročena, raznovrsna i izbalansirana ishrana od velike je važnosti za dobro funkcionisanje organizma, zbog čega je brend Balans+ odlučio da obraduje Beograđane, kojima rekreacija predstavlja važan deo svakodnevnice. Balans+ omogućava izbalansiran način života, promoviše rekreaciju i značaj pravilne i uravnotežene ishrane. Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

- Balans+ brend već godinama aktivno promoviše zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Ove godine odlučili smo da započnemo veliku akciju postavljanja samouslužnih servisnih stanica za bicikliste, koja će započeti na nekoliko lokacija u Beogradu, a zatim se proširiti na gradove širom Srbije. Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor. Za kvalitetan život potrebno je pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo za prave vrednosti i zdrave navike naših potrošača - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.